Ретрограден Меркурий във Водолей от 5 януари

Как ще се отрази на всички зодиакални знаци?

Днес Меркурий навлиза в първата си ретроградна фаза за 2016 година, която ще продължи до 25 януари. Той започва във Водолей и приключва в Козирог.

С ретроградния Меркурий в Козирог ще направим завръщане към миналото и към нашите цели. Фокусираното мислене в областта на кариерата може да ви доведе до объркване. Трябва търпение и постоянство, тъй като трудно ще се организирате. Поради липса на смелост в професионален план е възможно да се наложи да работите по-усилено. По-скоро си направете равносметка на това, което сте успели да постигнете до този момент и на това, което сте пропуснали. Как обаче ретроградният Меркурий ще се отрази на всички зодиакални знаци, четете тук:

Овен

Ретроградният Меркурий ще създаде проблеми в комуникацията, възможни са закъснения с бизнес плановете ви, ще сте затруднени в общуването с хората като цяло. Затова бъдете внимателни по време на преговори и нови начинания. Вероятни са спорове с партньори по въпроси, касаещи миналото. Помислете за бъдещето на кариерата си и не взимайте важни решения. Паузирайте всякакви планове с приятели до 8 февруари.

Телец

До 8 януари всякакви обещания няма да могат да бъдат изпълнени поради забавяния и пречки. Бъдете търпеливи! С ретроградния Меркурий, внимавайте с всякакви планове за пътувания, още повече за въпроси, свързани с правната система. Най-добрият вариант е да отложите нещата за след 25-ти. Ако смятате да подпишете важни документи или да стартирате ново образование, сега не е моментът. Приключете с всички неща, които сте поизоставили в миналото.

Близнаци

До 8-ми приключете с всички планове за пътувания или учене. След това ретроградният Меркурий навлиза в Козирог и ще се наложи да избегнете всякакви видове финансови транзакции. Ще ви е трудна комуникацията и са възможни грешки относно въпроси, свързани с финанси, данъци или наследство, които засягат хората, които обичате. Възможни са проблеми с дългове, заеми и застраховки. Избягвайте новите инвестиции. Ако очаквате пари, те ще се забавят. Възможни са спорове с любимия човек.

Рак

И вие трябва да приключите всички финансови проекти до 8-ми януари. След това ретроградният Меркурий в Козирог, ще ви донесе доста проблеми. Особено в личен аспект. В този период няма да успеете да намерите баланс с партньора или бизнес партньорите, тъй като ще има разминаване в мислите и желанията ви. Ако сте стартирали нови отношения с някого, също ще има проблеми. Не вземайте важни решения сега, тъй като преценката ви няма да бъде вярна. Възможна е появата на дадено лице от миналото.

Продължава на стр. ii

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?