Ретрограден Меркурий в Рак от 26 юни до 20 юли

На повърхността ще излязат скрити страхове и несигурност

Най-засегнати от ретрограден Меркурий в Рак ще бъдат знаците Рак, Дева, Телец, Козирог. Ретрограден Меркурий ще засегне най-вече емоционалното състояние на хората. На повърхността ще излязат скрити страхове и несигурност, които в крайна сметка ще ни задействат да търсим баланс и решения на отдавна отлагани въпроси.

Възможно е да се възобновят стари отношения и да се създадат нови. Чувствата ще доминират над логиката.
Ще има забавяне на решаване на семейни и имотни въпроси. Възможно е и напрежение в комуникацията с любимите хора. Преместване, взимане на заеми, сключване на договори и финансови операции е добре да отложите за след края на този период. 

Овен

С ретрограден Меркурий в Рак настроението ви ще бъде доста меланхолично. Ще изпитвате носталгия към моменти от миналото, които сте изкарали с любимия си. Ако сте необвързана, може да се върнете в спомени за приключила връзка или да започнете нова кармична любов.
Бъдете внимателни в разговорите със семейството и децата, за да избегнете проблеми. Не взимайте важни решения точно в този период.

Телец

В този период ви очакват неразбирателства с партньора и спорове, но в крайна сметка те ще доведат до конструктивни решения и укрепване на връзката. Ако сте сама, има вероятност да срещнете мъжа на мечтите си, а в същото време може да се засечете с хора от миналото ви. Възможни са забавяния на преговори и пътувания. Не взимайте важни решения точно в този период.

Близнаци

Ще се чувствате несигурна във връзката си. Има опасност да станете собственически настроена и прекалено изискваща. Отпуснете се и се наслаждавайте на летните вечери и на новите запознанства. Наслаждавайте се на момента, а не мислете за сериозно обвързване през този период. Избягвайте излишните разходи.

Рак

Ще се върнете в красиви спомени за любов от миналото. Ще разберете къде сте сгрешили и ще се опитате да не повтаряте тези грешки в настоящата си връзка. Имате нужда да изразите как се чувствате. Общуването с който и да е през този период ще е трудно. Внимавайте да не загубите ценни възможности заради необмислено действие. Избягвайте нови начинания през този период.
Вижте още на стр. ii

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?