Астро Мания : Хороскопи28 СЕПТЕМВРИ 2015

Пълнолунуе и пълно лунно затъмнение в Овен на 28-ми септември

Какво вещае редкият феномен за различните знаци?

Какво вещае редкият феномен за различните знаци? 

Луната се асоциира с тялото и нашите емоции, затова по време на пълнолунието можете да очаквате повишена чувствителност и раздразнителност. Тя влияе основно на душевното ни състояние, но в същото време ни прави по-динамични, импулсивни, нетърпеливи, а понякога дори и по-сексуални от обикновено.

Влиянието на Луната ще се отрази най-много на родените под знака на Овен, Рак, Везни и Козирог, особено в първите дни след него. Ето какво да очакват останалите зодии.

Овен

Пълнолунието и лунното затъмнение пораждат у вас смесени чувства. От една страна, искате да сте в центъра на събитията, а от друга ви се иска да натиснете спирачка и да забавите хода на нещата. Става по-сложно и с намесата на други хора, които ви поставят в ситуация, в която не знаете как да постъпите. Натиск, напрежение, нерви! За да се справите с всичко това просто трябва да бъдете търпеливи и да си изясните собствените желания, преди да предприемете каквото и да било. 
Телец

Фазите на Луната влияят на настроението ви и дори на интересите ви. Не можете да фокусирате вниманието си на едно място, чувствате се разсеяни и раздразнени, особено на работното място. Скептицизмът ви е основателен, особено що се отнася до бъдещи планове, които не бива да споделяте. Ако меланхолията доминира в ежедневието ви, постарайте се да се обградите с приятели и да излизате по-често. 
Чувствате се изнервени и понякога прекалявате с реакциите. Имате нужда да поставите ясна граница между личния и професионалния ви живот. Можете да постигнете целите си единствено ако работите здраво за тях. Сега не е момент за амбициозни нови начала, но пък е благоприятно време да приключите с някои стари цели. Очаквайте резки промени в плановете ви, провокирани от решения на близките ви хора.

Рак

Изведнъж се чувствате така, сякаш сте се озовали в ситуация, в която имате прекалено много отговорности и не можете да се справите с всичките. Положението е заплетено както на работа, така и в семейството. Проблемите на работното място се отразяват и на комуникацията с партньора ви. За да се справите, трябва да погледнете на нещата с достатъчно реализъм. Не пренебрегвайте близките си за сметка на работата.
Продължава на стр. ii 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?