Пълнолунието в Скорпион ще се отрази на връзките ни

Бурни емоции и страсти ни очакват през деня на пълнолунието

На 18 май ни очаква пълнолунието в Скорпион, наречено “Цветната луна”. Колко цветно ще се отрази на връзката ни с половинката?

Пълнолунието на 18 май попада в знака Скорпион, което веднага се досещаме, че ще има ефект върху сексуалните и любовните ни отношения. Според астролозите наистина ще се повишат страстите на този ден и в дните след него.

Но не бързайте да се радвате, това може да стигне и крайности. Лесно силните емоции може да се превърнат в обсесивност. Това означава, че на много от нас ще им се прииска да превземат вниманието на половинката си и да го задържат само за себе си. Ако не получим желаното, обаче, лесно може да избухнат скандали и кавги.

Пълнолунието в Скорпион ще се отрази на връзките ни

Това ще повлияе на всички зодии, но най-много ще го усетят хората под знаците Скорпион, Телец, Лъв и Водолей. Те трябва да внимават и как ще подходят с емоциите си на този ден, защото, ако не се опитат да ги овладеят, това може да се отрази на отношенията им в следващите месеци.

Но не всичко ще бъде свързано само с любовта. По същото време Марс ще премине в Рак и това ще ни зареди с енергия и решителост да се справим с всяко препятствие. Затова е добро време да се фокусираме върху продуктивни задачи и проекти.

Какво проваля връзките на всяка зодия

Името за феномена “Цветна Луна” е интересно и има увлекателна история. То идва от индианците, които са почитали всяко едно пълнолуние през годината със специални имена. И понеже сега е сезонът, в който се разлистват цветята, така е получила името си и тази пълна Луна.

Зодиите, родени да бъдат лидери

Хороскоп за месец май

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?