Астро Мания : Хороскопи01 ОКТОМВРИ 2018

Октомври носи полъха на промяната

Един месец, изпълнен с много любов и още повече предизвикателства

Първият студен месец от есента носи много топли емоции

Октомври вече е тук и носи със себе си много промени при повечето зодии. Любовта ще бъде водеща тема този месец, но това не означава, че проблемите и предизвикателствата ще отсъстват.

А ето и какво очаква всяка една зодия през месец октомври:

Овен

Новият месец ще е пълен с най-разнообразни преживявания. Обвързаните представители на зодията ще се радват на процъфтяващи отношения с половинката си, а тези, които все още не са срещнали любовта, ще я открият и то до края на месеца.

Около 10-ти е възможно да назрее конфликт, който да прерасне в истински проблем, затова бъдете внимателни и проявете повече търпение и разбирателство към околните.

Към края на месеца ще се чувствате изпълнени с енергия, която е препоръчително да вложите в нещо, което ще ви се отплати във времето. Започнете да се храните по-здравословно и да тренирате или опитайте нещо ново и интересно като курс по рисуване, танци и грънчарство.

Телец

За вас месец октомври е месецът на любовта. Още първите дни на новия месец ще ви донесат много положителни емоции и романтичени моменти. Въпреки това не е желателно да взимате големи решения в това отношение, или поне не в първата седмица на октомври.

През целия месец ще летите на крилете на любовта и всичко ще се върти около настоящата ви връзка, а ако нямате такава, то очаквайте да започнете нова в най-скоро време. В края на октомври ще се чувствате изключително обгрижвани и желани, което ще ви зареди с много енергия за следващия месец.

Въпреки неспирното щастие този месец, проявете известна доза реализъм и не се оставяйте да ви подвеждат или лъжат околните.

Близнаци

Започвате месеца с проблем, който изглежда, че няма решение. Въпреки това, запазете спокойствие и проявете търпение – всичко ще се нареди с времето и ще откриете отговора, който търсите.

В любовен план, нещата са в лек застой, което от една страна е добре, защото ви дава повече време да размишлявате над проблемите, които имате в другите сфера на живота си.

Към края на месец ще усетите как постепенно нещата си идват на местата и проблемите, които са ви мъчили в началото на октомври вече избледняват. Абсолютно заслужено може да си спретнете едно парти по този случай.

Рак

Октомври започва много бавно и плавно за вас, но това няма продължи много. Възползвайте се от времето с което разполагате и се отдайте на нещата, които обичате и които ви носят удоволствие.

Около средата на месеца много често ще бъдете в ролята на слушател и ще трябва да подадете ръка на близките си, които имат нужда от вашите съвети и напътствия. Това определено ви носи радост, защото загрижеността е в природата ви.

Краят на месеца ще бъде изпълнен с много настроение и ще имате желание да излизате и да се забавлявате постоянно. Съберете се с компанията и посетете любимото си заведение.

Лъв

В първите дни на октомври, любовните ви отношения търпят промяна и е възможно вие или вашия партньор да разкриете някаква тайна, но тя със сигурност няма да развали връзката ви.

Към средата на месеца, ще имате нужда от близките си и от тяхната подкрепа. Оставете ги да се погрижат за вас, но не им позволявайте прекалят с вниманието, защото това ще ви накара да се чувствате още по-безсилни и безпомощни.

През целия месец няма да имате желание да напускате комфорта и уюта на дома си, затова не се и насилвайте да излизате и да се социализирате, когато всъщност имате нужда от почивка и релакс.

Дева

Още през първите дни на месеца ще ви се наложи да проявите повишено внимание към любовните си отношения и да погледнете на нещата в по-дълбок и дори дългосрочен план.

През октомври ще трябва да се погрижите за здравето си, което включва както консумацията на по-здравословна храна, така и редовните тренировки. Или с други думи заменете шоколада с плодове, а седенето пред телевизора с един час на пътеката във фитнеса.

Краят на октомври е много благоприятен за разрешаване на конфликти и постигане на важни цели, тъй като харизмата ви работи на пълни оборти и ще може да убедите почти всеки човек.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?