Астро Мания : Хороскопи29 ОКТОМВРИ 2016

Новолуние в Скорпион на 30 октомври

Денят е подходящ за трансформация и сбъдване на мечтите

Тази неделя вечер настъпва едно от най-драматичните, носещо потенциал за голяма трансформация Новолуние в Скорпион.

Сега е моментът да намислим и напишем своите желания, свързани с най-интимния ни свят – със страстта, с чувствата и с инстинкта ни за самосъхранение. От понеделник е добре да стартираме действията по отношение на реализирането на всички наши мечти и цели.

Но е много важно първо да помечтаем на воля, да анализираме целите си, но… да не ги споделяме с никого.

Новолунието разкрива Скорпионът, който живее във всеки един от нас. Възможно е сега да бъдем предизвикани да бъдем безкомпромисни и да проведем борба за “унищожаване на противника”.

В този момент се засилва неприемането на авторитети, чужди норми и правила на играта, а мисленето ни става волево, емоционално, субективно. Засилва се черно-бялото възприемане на света и сме склонни да обичаме и да ненавиждаме по-страстно, отколкото ни е присъщо в друг момент.

Около Новолунието трябва да обърнем сериозно внимание на своята вътрешна нагласа и прераждането на личността. Сега трябва да унищожите всичко, което вече се е изчерпало и няма шанс за продължение. Прекъснете всички отношения, които се крепят на неизпълними обещания и не търсете компромис за поддържане на една крехка връзка. Бъдете добри стратези и не допускайте да ви манипулират и да изискват от вас компромиси, които са всъщност безплодни.

new-moon-mod

Новолунието ще се отрази най-вече на водните знаци, които в този период ще са свръхемоционални и чувствителни и няма да се притеснят да покажат тази своя слабост.

Астролозите обясняват, че трябва да се доверите на интуицията си. Имало е много моменти, в които тя ви е подвеждала в последната година, но това няма да се случи сега. В Новолунието ще се отключат вашите телепатични способности и ако видите знак или усетите, че нещо не е наред, не пренебрегвайте този сигнал.

Скорпионът често се свързва с понятия като мощ и контрол, но намерете силата в себе си да не ги проявявате в негативен аспект. Сега е важно да контролирате страстите си и да насочите енергията в посока, която е градивна за вас. Възможно е на моменти да изглеждате изключително спокойни, но под повърността да сте вулкан от емоции.

Периодът на Скорпиона е благоприятен за придвижване на вашите договорни отношения и официалното им подписване. Постиженията през този период са също толкова ценни, колкото и несполуките, които понякога помагат да се разбере реалното положение на нещата.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?