Новолуние в Рак ни разклаща емоционално

Избягвайте да взимате важни решения сега

Новолунието в Рак от днес носи проблеми вкъщи, в семейството, на емоционално и физическо ниво. 

В комбинация с ретроградния Меркурий, то призовава да се отървем от миналото, което ни тегли назад. По време на новолуние се наблюдава и напрежение в отношението между хората. Най-засегнати от знаците ще бъдат Овен, Везни и Козирог, които също така трябва да внимават и да не вземат важни решения, тъй като няма да са запознати с всички детайли по проблемите. 
Въпреки че се чувстваме по-емоционални и търсещи близост, трябва да престанем да се ровим в спомените и отминалите неща и да обърнем поглед към бъдещето. След първите три дни трябва да помислите за ново начало – дали това ще е нова връзка, ново жилище или ремонт, който от дълго време искате да реализирате. 
Моментът е добър и за почивка, тъй като умът ви е натоварен с излишни проблеми и няма да успеете да бъдете достатъчно продуктивни в работата си, колкото ви се иска. 
По време на новолуние хората стават по-чувствителни, но и същевременно по-романтични. Така че ако имате възможност да се отдадете на приятни моменти с половинката, не се колебайте. Ако досега сте имали проблеми във връзката, периодът след 1-ви юли е идеален за изглаждането им и нов старт в отношенията ви. 

Новолунието в Рак се отразява добре на знаците Телец, Рак, Дева, Скорпион и Риби, но основно в първите десет дни. Тези знаци трябва да насочат цялото си внимание към проблеми, които досега са ги тормозели, защото решението им е близо. Но въпреки това и те не трябва да задълбават в стари отношения, въпреки носталгията, която ги връхлита в началото на месеца.

Потърсете отговор на въпросите, които не ви дават мира. Новолунието носи ново начало и по тази причина сме по-фокусирани върху себе си. Избягвайте стремежите към власт и недостижими цели, за които ви е ясно, че поне на този етап няма как да постигнете. 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?