Новолуние в Рак на 8-ми юли

Вижте как се отразява на отделните знаци!

Интересни възможности се разкриват за Телец, Рак, Дева, Скорпион и Риби. Как ще се отрази Новолунието на останалите знаци?

Луната в Рак влияе на емоциите, връзката ни с корените, дома и семейните отношения.
С ретрограден Меркурий до 20-ти юли ще ни е трудно да сложим ново начало в желаните области, но все пак Новолунието в Рак ще ни даде някакъв тласък да предприемем промени. 
Ще започнем да търсим изясняване на минали събития. Ще се опитаме да дадем прошка, да проявим разбиране към хората около нас и да сложим край на вредни навици.

Ето как ще се отрази Новолунието на отделните знаци:

Овен

Ще обърнете внимание на семейните нерешени въпроси. Имотни въпроси също може да са на дневен ред. Внимавайте да не се получат недоразумения и забавяне на проекти. Опитайте се да подобрите комуникацията си с близките. Не проявявайте дребнавост и всичко ще бъде наред. 

Телец

Очертава се пътуване, някакви промени в професионален план, но ретроградният Меркурий може да донесе усложнения при реализирането на плановете ви. Новолунието благоприятства ученето, новите запознанства и сключването на договори. Поемайте умерени рискове. Ще успеете да излезете от емоционалната дупка, в която може да сте били досега.

Близнаци

Приоритет за вас са финансовите въпроси. Ще се занимавате с организационна дейност. Може да срещнете някои трудности заради ретроградния Меркурий. Вярвайте в себе си , за да ги преодолеете. Не давайте заеми на хора, които не ви изглеждат много отговорни. Уреждайте емоционални въпроси, мислейки за това как искате да се развиват отношенията ви с дадения човек в бъдеще. Внимавайте при преговори.

Рак

Новолунието в Рак ще задвижи нещата в живота ви, които са свързани с любов и кариера. Внимавайте с поставянето на ново начало, защото ретроградният Меркурий не е много подкрепящ. Сложете себе си и нуждите си на първо място. Важни решения за семейството, брака, кариерата и прекарването на лятната ваканция оставете за след 20-ти юли. Не се страхувайте за бъдещето и не затъвайте в миналото. Може да промените нещо във визията си.
Вижте още на стр. ii

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?