Месечният хороскоп за април е тук!

Близнаци и Риби ще имат трудности в любовта, нова работа за Скорпионите

Близнаците и Рибите ще изживеят трудни моменти на любовния фронт. Едните трябва да доказват любовта си, докато другите ще подложат на изпитание партньорите си.

Скорпионите пък да очакват нови предложения за работа, докато Девите изненадващо може да научат, че наследяват добра сума.

Какво обаче да очакват останалите зодии, прочетете тук:

Овен
Любов: През този месец ще сте изключително обаятелни и изпълнени с желание за излизания и срещи с приятели. Това неизменно ще доведе до нови запознанства и необвързаните от вас ще срещнат човек, с когото ще се възроди нещо хубаво. Обвързаните да се отдадат на пътувания с половинката, тъй като това ще освежи връзката ви.
Кариера и финанси: Способността ви да взимате бързи решения е ключът към успеха в професионално отношение. Вие сте силни и решителни, но все пак стойте далеч всякакви разногласия. Около ретроградния Меркурий, който започва на 28 април, трябва да паузирате всички планове в кариерата си.
Съвет за месеца: Почивайте си повече и включете повече здравословни храни в менюто си.

Телец
Любов: Този месец може да срещнете нов човек, който ще ви спечели със своя свободен дух и с изобретателност. Нищо чудно да се зародят любовни взаимоотношения между вас. След 6-ти ще станете много общителни, но нуждата ви да се забавлявате може да ви накара да изглеждате малко по-нестабилни в очите на партньора ви. Около пълнолунието около 22-ри се опитайте да избегнете конфликтите.
Кариера и финанси: Трябва да се борите, за да докажете своя талант и способностите си. Може да бъдете поканени да организирате някакви проекти или събития, или да изготвите определени договори. Ще се наложи да действате бързо. Около ретроградния Меркурий на 28-ми са възможни разочарования заради неизпълнени обещания.
Съвет за месеца: В началото на месеца се отдайте на красиви моменти с любимите хора.

Близнаци
Любов: Възможни са разногласия с любимия човек и може да се наложи да доказвате любовта си. Внимавайте с думите, защото е много вероятно да кажете нещо, за което после горчиво да съжалявате. Около 17-ти са възможни доста проблеми. Не бързайте с изводите и намерете начини да балансирате емоциите във връзката си.
Кариера и финанси: Опитайте се да действате с дипломация, тъй като нещата вече се случват от само себе си. Новолунието около 7-ми ще доведе до много контакти и приятелски лица ще подкрепят усилията ви. Избягвайте напрежението и разногласията, особено към края на месеца.
Съвет за месеца: Предстои ви един месец, изпълнен с предизвикателства. Забавлявайте се повече, за да компенсирате неприятните емоции.

Рак
Любов: Вашият април ще бъде изпълнен с много контакти и хубави емоции, а вие ще сте в настроение да флиртувате без ангажименти. Все пак, това поведение може да доведе до напрежение и недоразумения. Внимавайте ако имате връзка и не пренебрегвайте отговорностите си. Необвързаните ще срещнат любовта около 22-ри.
Кариера и финанси: Ключът към вашия успех този месец е работата в екип и дипломацията. Възможно е това да доведе до издигане в кариерата или бонус, с който лично шефовете ви ще ви възнаградят. Около 28-ми внимавайте какво говорите и как действате, тъй като е възможно да вземете грешни решения, а комуникацията ви ще върви трудно.
Съвет за месеца: Вслушайте се в съветите на приятелите си и не ги пренебрегвайте, защото може да загубите обичта им.

Лъв
Любов: Вашият оптимизъм през този месец ще помогне много на любовните ви взаимоотношения. Възможно е точно сега да поискате да предприемете следващата крачка във връзката ви или дори да се отдадете на любовни емоции и да се отдадете на втори меден месец. Трябва да разнообразите сексуалния си живот и точно сега ще проучите нови тактики и пози.
Кариера и финанси: Този месец ви носи нови възможности за напредък. Поемете инициативата и покажете какво можете, за да ви се отворят вратите. Около 17-ми може да установите, че определени проекти са се забавили и това да създаде хаос, но това е само временно.
Съвет за месеца: Отдайте се на пътувания с любимите хора.

Дева
Любов: Този месец сте романтична, състрадателна и любовта при вас ще върви по мед и масло. Колкото повече време прекарвате с половинката си, толкова повече ще го оценявате. Приятни емоции ще имате семейството си около средата на месеца. След 17-ми емоциите ще утихнат, но всичко ще остане спокойно.
Кариера и финанси: Вече сте направили добро впечатление на шефовете заради вашия неоспорим организационен усет и всички отговорности, които изпълнявате перфектно. Възможни са финансови постъпления и дори може да установите, че наследявате определена сума. Ако преговаряте за по-добра финансова сделка, е възможно да получите повишение.
Съвет за месеца: Внимавайте със здравето си. Хранете се правилно и не забравяйте спорта.

Везни
Любов: Изпълнени сте с положителна енергия и това ще се отрази страхотно на вашата връзка. Настроени сте еротично и ще се отдадете на палави страсти с партньора. Необвързаните са готови за приключения и нищо чудно да започнат нова връзка. Избягвайте крайностите и бъдете такива, каквито сте, за да ви обикнат правилните хора.
Кариера и финанси: Този месец искате да направите нещо различно, което да ви изстреля на върха на кариерната стълбица. Възможно е да има разногласия с колеги по икономически причини. Отделете време, за да намерите най-доброто решение. Информирайте се от съответните лица и се организирайте внимателно.
Съвет за месеца: Определени закъснения и отлагания ще ви раздразнят. Останете спокойни.

Скорпион
Любов: Вие сте динамична и страстна в любовта през този месец. Но също така сте и нервна и въпреки това няма да направите нищо, с което да намалите напрежението. Пълнолунието във вашия знак на 22-ри ще извади на повърхността всички ваши желания, които досега сте пренебрагвали заради партньора си. Отдайте им се и това ще повлияе положително и на връзката ви.
Кариера и финанси: Особено чувствителни сте в момента и това може да доведе до погрешни решения, особено в областта на финансите. Използвайте своя талант максимално, за да изготвите безпогрешно своите работни планове. Ако нямате работа, около 7-ми може да се появят доста интересни предложения.
Съвет за месеца: Не оставяйте работата да навреди на личния ви живот.

Стрелец
Любов: Опитвате се да намерите себе си и това няма да се отразява добре на създаването на нови любовни отношения. Може да сте прекалено загадъчни и да изпращате объркващи послания на отсрещната страна, а това само ще доведе до объркване. Погрижете се да преодолеете несигурността си, но не забравяйте истинските си нужди. Пълнолунието на 22-ри ще ви накара да се изолирате от всичко и всички.
Кариера и финанси: Всички проекти и нови бизнес задачи ще се развиват от само себе си и няма да е необходимо да си давате много зор. Сега е момента да се отпуснете и да си починете. Стойте настрана от конфликтни ситуации и в никакъв случай не вземайте нечия страна в спор.
Съвет за месеца: Настроението ви с всеки изминал ден става все по-добро, затова излизайте повече с приятели.

Козирог
Любов: Този месец семейният ви живот ще върви по вода, вие ще сте настроени положително и дори ще откриете детето в себе си. Новолунието на 7-ми носи промени за вас. Възможно е да научите, че скоро ще се сдобиете с нов член на фамилията. Отдайте се на повече занимания с партньора. Това ще помогне на вашите взаимоотношения.
Кариера и финанси: Този месец е важно да запазите добрите отношения с партньорите. Предстоят ви преговори в по-голямата част от април и ще трябва да блеснете с нови идеи и проекти. Работите усилено и това ще бъде възнаградено сега.
Съвет за месеца: Обърнете внимание на здравето си.

Водолей
Любов: С Новолунието около 7-ми ще се подобрят отношенията с любимите ви хора. Ще се отдадете на страст и много еротични изживявания и ще предпочитате да прекарвате прекрасни мигове у дома. Необвързаните представители на зодията ще почувстват силна необходимост да започнат връзка и най-вероятно ще възобновят социалния си живот.
Кариера и финанси: През първата половина от месеца ще сте в непрекъснато движение, като това ще се отрази положително на работата ви. След 15-ти април бъдете по-организирани, така моментално ще станете по-продуктивни. Това е един добър месец за инвестиции. Ще разберете нови неща, свързани с работата и миналото ви, а това ще ви отърве от тежест, която ви е мъчила дълго време.
Съвет за месеца: Тествайте приятелските си взаимоотношения.

Риби
Любов: Ще бъдете принудени да проведете някои наистина трудни разговори с партньора, за да сложите нещата във връзката си в ред и да се уверите, че човекът той ви уважава. Любовта е прекрасна, но уважението е необходимо. Потърсете баланс. Обърнете внимание на приятелите и семейството си, те са важни за вас. Ако сте необвързани, може да срещнете някого от миналото и възобновите отношенията си в любовен план.
Кариера и финанси: Отношенията ви с шефовете ще бъдат подложени на изпитание и трудно ще успявате да вземате решения. Защитавайте своите позиции и работата си. Не губете вяра в себе си.
Съвет за месеца: С Пълнолунието на 22-ри помислете сериозно за своята диета.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?