Големият годишен хороскоп за 2022 година

Честита Нова година! Да надникнем във всички вълнуващи неща, които ни очакват през нея

Ще запомним 2022 като годината на трансформациите и новото начало.

Овен

Направете 2022-ра вашата година. Благодарение на дългото влияние на Юпитер, планетата на късмета и мъдростта, в живота ви ще настъпят големи промени и ще имате възможност да изживеете истинска трансформация. Помислете какви трябва да бъдат приоритетите ви и с тази нагласа се подгответе да се сбогувате с част от миналото си, за да се подготвите за по-доброто бъдеще.

В любовта не очаквайте големи промени, защото кариерата ще отнема по-голямата част от вниманието ви. Ретроградната Венера тази година ще ви позволи да развиете талантите си, а не е изключена и смяна на работното място или преоформяне на сегашната работна обстановка. Накрая годината ще свърши с щастлив край, а вие повече никога няма да бъдете същите.

Телец

Тази година ще ви позволи истински да разперите крилете си и да позволите на целия ви потенциал да заблести. На всеки ъгъл ще ви чакат възможности за нови начала и животопроменящи преживявания.

В кариерата си ще усетите повишаване на самочувствието и желание за подходяща реализация. В любовта нещата ще са особено динамични, след като Юпитер ще ви влияе позитивно до май месец и ще ви кара да жадувате за повече споделени преживявания и излизания. Независимо дали сте сингъл, или сте намерили своята половинка, щастието ви е гарантирано.

Доверете се на тези четири зодии за винаги добри съвети

Близнаци

2022-ра ще бъде добра, стига и вие да се потрудите добре. Поемете кормилото и се пригответе да бъдете активни. Първата част на годината ще изисква от вас да се съсредоточите и да поработите здраво – както в кариерата, така и в сферата на личното развитие. Креативността ви ще претърпи събуждане, заради Юпитер в Риби, така че задачата ще бъде по-лесна.

Уроците, които научихте през изминалата година, ще ви помогнат да заздравите връзките си, за да почувствате пълно щастие в личния живот. Особено активни ще сте в отношенията с приятелите, колегите и половинката през втората част на годината. За целта ще помогнат и многото пътешествия и нови преживявания, които ви очакват.

Рак

Мечти за бягство и ново начало ви обгръщат през новата година. Време е да приоритизирате себе си и собствените си мечти, затова си позволете да преживеете много нови неща и да се наслаждавате на всеки момент пълноценно.

Почивката ще ви даде възможност да дадете стъпка назад за засилка – ще се изправите пред множество промени както в любовта и връзките си, така и на работа. Още от началото на годината ще почувствате нуждата от ново предизвикателство в кариерен план, но във втората й част късметът ви ще е по-голям. Това се дължи на Юпитер в Овен във вашия 10 дом – феномен, който се случва веднъж на 12 години.

Големият годишен хороскоп за 2022 година

Лъв

Сцената е ваша, сега идва ред на вашето изпълнение. За да сте успешни тази година, ще трябва да се потрудите до май месец – тогава обект на абсолютно внимание ще бъде кариерата ви, а в последствие усилията ви ще бъдат възнаградени, когато ретроградната Венера ви донесе късмет в паричен план.

Междувременно работата няма да отнеме от щастието ви в любовта, защото годината ще бъде особено благополучна в този аспект. Знаете как искате да изглежда връзката ви и сте готови да работите за това. Обвързани, или не, ще се доближите стъпка по-близко до вашия хепи енд.

Дева

Докато много от зодиите ще трябва да се потрудят в кариерата си тази година, за вас основите за успехите отдавна са поставени и вече идва моментът да берете плодовете на старанието си до сега.

Вместо за работа ще мислите за личностното развитие и най-вече за любовта. Време е да предприемете драстични промени във връзката си и вижданията ви по отношение на романтиката и мечтаната половинка.

Голяма роля в годината ви ще заема планетата Уран, която ще ви позволи да преосмислите основите на вашия начин на мислене, духовност и настройка към света. Ще имате възможност да промените възгледите си по време на новите преживявания и пътувания, които ви очакват.

2022 година ще е успешна за Водолей и Стрелец, а Риби ще са най-големите късметлии

Везни

Освободете се от миналото си и се подгответе за промяна. Дълго време сте поставяли своите нужди и психичното си здраве на пауза, а сега е моментът да обърнете повече внимание върху именно тази част от живота ви. Този процес ще бъде дълъг и дори може да ви отдели от част от хората, които до сега сте смятали за близки, но накрая всичко ще си заслужава. Потърсете нов начин на изразяване в креативни проекти и хобита и дайте свобода на емоциите си.

Ще канализирате тези настроения в работата си и ще имате възможност да подобрите финансовото си състояние, благодарение на новите си идеи.

Скорпион

Навлизате в една от най-важните години в живота си до сега, в която фокус ще бъдат отношенията – с половинката, с приятелите, със семейството и най-важната връзка – тази със самите вас.

В любовта не стъпвайте с големи очаквания, а се оставете на течението и хубавите неща сами ще се случат за вас. За много от обвързаните 2022-ра ще донесе възможност за нова стъпка във връзката.

В работата и във финансов аспект обаче се подгответе за голяма трансформация. Изненадите ви чакат на всеки ъгъл и от вас зависи дали ще се възползвате от тях в пълния им потенциал.

Големият годишен хороскоп за 2022 година

Стрелец

Затаете дъх, защото ви очаква още една голяма година. Противно на очакваното обаче, в нея ще трябва да се отърсите от желанията за промени и нови преживявания, а да се съсредоточите върху това, което можете да направите за себе си тук и сега. Потърсете своята най-автентична версия и как искате тя да изглежда в бъдеще.

Макар и вълнението в любовта да не липсва, не оставяйте това да бъде единственият фокус в живота ви, а позволете на семейството, работата и финансите да заемат по-главна роля в приоритетите ви.

Козирог

Дълго време сте работели за този момент, а сега е времето най-сетне да се насладите на всичко постигнато. Още от началото на годината Марс ви мотивира да бъдете амбициозни и отдадени на преследването на целите си, но за ваша изненада много от хубавите неща, които ви очакват, ще се случат сами.

Тази година най-важната ви връзка е тази, която имате със себе си, затова се постарайте да запазите правилния баланс. Въпреки това сферата на любовта също ще ви донесе щастие, а за много от вас то ще бъде най-голямото – посрещането на нов член на семейството.

4 са зодиите с най-успешни дълги връзки

Водолей

Добри новини за жадуващите за промяна Водолеи – тази година ще получите голяма доза новости и вълнения. Вече стъпвате смело към бъдещето си, и то тази негова версия, за която винаги сте се надявали, затова не позволявайте миналото да ви дърпа назад.

В любовта ви съветваме да забавите темпото и да потърсите отговорът на важните въпроси за това как искате да изглежда връзката ви и семейството ви един ден. Това, че знаете какво искате, ще ви помогне да сбъднете мечтите си.

Риби

2022 година е подготвила много изненади и хубави преживявания за вас. Вашата управляваща планета ще прекара по-голямата част от годината във вашия първи дом и това ви дава възможност за истинско прераждане, затова се отправете към новия етап от развитието си с оптимизъм.

Промените в кариерата ще ви доближат по-близко до живота такъв, какъвто винаги сте искали да бъде. В личния си живот ще имате възможност най-сетне да градите връзките си и да направите отношенията си с близките по-стабилни.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?