Астро Мания : Хороскопи31 ДЕКЕМВРИ 2016

Големият годишен хороскоп за 2017!

Много вълнения, нови връзки и финансови постъпления очакват всички зодии

Очакват ни вълнуващи, щастливи и горещи 12 месеца, защото 2017-та е годината на Слънцето.

Всички дами ще разцъфнат и ще покажат неподозирани страни от себе си. Представителките на зодия Близнаци ще флиртуват на воля, но няма да срещнат голямата любов. Не че ще се развълнуват от този факт! Козирозите ще трябва да преосмислят отношенията си с партньора и да предприемат съотвените мерки.

Пълният текст на хороскопа можете да прочетете в посления брой на JOY, а тук ви предлагаме основното за всеки знак накратко.

Овен
2017-та е вашата година. Вие сте неустоима, уверена, флиртуваща и необвързаните от вас ще срещнат мъжа на живота си. На тези, които имат връзка, им предстоят много вълнения през февруари, март и май. Бъдете внимателни около октомври, тъй като може да се изкушите от мисълта за изневяра. Не се отпускайте с финансите и не си позволявайте скъпи покупки. В последните месеци на годината ще имате голям шанс за печалба.

Телец
Необвързаните дами да очакват няколко горещи флирта преди юни, след това ще се появи любовта. Обвързаните дами ще изкарат страхотни моменти с партньора. Може да очакват голяма промяна – сватба или може би бебе. Ще имате затруднения във финансов план около февруари, когато сметките се натрупат. Спокойно – през април и май дефицитът ви ще се балансира. Юни е времето за изгодни сделки.

Близнаци
Необвързаните дами ги очакват доста флиртове, но и много колебания за отношенията с дадени мъже. Годината ще бъде изпълнена с разнообразие и много нови срещи, но за съжаление, не и с истинската любов. Обвързаните дами ще изживеят много върхове и спадове в отношенията с партньора. Избягвайте скандалите и избухванията около април. Във финансов план ще се открият отлични възможности около месеците февруари и ноември.

Рак
Вие сте звездата на 2017. През цялата година всичко ще се върти около вас. Забравете стеснителността и покажете какво можете – и в любовта, и в работата. Необвързаните дами да забравят твърде високите изисквания, за да не отблъснат страхотен кандидат. Тези от вас, които не са сами ще летят на крилете на щастието и романтиката. През октомври имате шанс за скок напред в кариерата.

15317912_1189656507769869_4875923652870411137_n

Лъв
Необвързаните Лъвици ще покажат през 2017 г., че не познават тъгата. Още през февруари ще блеснат с таланта си, що се отнася за нови завоевания. Внимавайте обаче да не попаднете в нежелан любовен триъгълник. Любовният живот при двойките ще върви по мед и масло и през есента е възможно да започнете да мислите за бъдещето. Очаквайте финансови постъпления през март, юли и септември.

Дева
Време е да оставите всичките си притеснения в изминалата година. Тази увереност ще ви донесе много мъжко одобрение и внимание. Дамите, които нямат мъж до себе си, ще следват девиза: “Да на секса, не на чувствата!”. Обвързаните обаче ще започнат годината с конфликти във връзката. Но това бързо ще отмине. Финансови постъпления ви очакват след средата на юли.

Везни

Венера ви носи много агресивен сексуален заряд през юни. Ще се наслаждавате на свободата си на пълни обороти, без никакви намерения да се ограничавате само с един мъж. Тези от вас, които имат човек до себе си, ще живеят в хармония и щастие, които ще пробудят завист у всеки. С лекота ще решавате дори дребните проблеми. През февруари очаквайте изненадващи печалби, но бъдете внимателни със скъпите покупки между март и май.

Скорпион
През 2017-та Нептун овладява вашата хищническа скорпионска природа и ще се превърнете в прекрасен и внимателен слушател, пред когото мъжете с удоволствие ще разкриват душата си. С това ще спечелите доста сърца. В партньорството обаче ще ви очакват доста върхове и спадове – луда обич днес, жестока караница утре, които ще се баласират с горещ помирителен секс след това. Не се впускайте в големи приключения по магазините през април и май.

Стрелец
Очаква ви година, изпълнена с любов и моменти на истинско щастие, както и с доста горещ секс. Едновременно с това ще откриете неподозирани страни на характера си. Ако досега се хвърляхте в нови връзки с лека доза наивност, без да се замисляте за последиците, то през 2017 това ще се промени. Тези от вас, които имат партньор до себе си, ще се радват на страхотни емоции с него. Ако планирате по-сериозни покупки у дома, направете ги през юни.

15621711_598528093673322_1898010582329284596_n

Козирог
Ще разкриете пред света изцяло нова страна от характера си. Жената Козирог била винаги много сериозна, но това ще остане в миналото. До февруари ще флиртувате и ще поемате доста рискове в любовта. През май обаче Желязната лейди отново ще се появи и ще се наложи да осъзнаете дали да продължите своята връзка или не. Нещата няма да са много добре от финансова гледна точка през първата част от годината. Но лятото това ще се промени.

Водолей
Новата година ви посреща с едно ново начало. Ще тръгнете по нов път, по който ви очакват редица успехи, както в личен, така и в професионален план. Необвързаните дами ще се радват на свободата да правят каквото си поискат. Между февруари и юни ви очаква интересно ново запознанство. Годината за обвързаните дами пък ще започне с ударна доза секс. Във финансово отношение ще спечелите доста пари, които ще успеете да инвестирате с умисъл.

Риби
През 2017-та ще мислите само за любов. Необвързаните дами ще мечтаят за идеалната връзка, но ще им бъде трудно с непостоянните мъже, на които непрекъснато ще се налага да дават нови шансове. Момичетата с връзки пък ще се вкопчат силно в партньора си и нищо няма да може да застане между тях. През пролетта ще кроите планове за бъдещето, които ще реализирате още през лятото. Що се отнася до парите, вие сте кралицата на преговорите. Април е идеален за шопинг турове.

Целият текст на подробния годишен хороскоп може да намерите в актуалния брой на сп. JOY, който вече е на пазара!

15250901_1423774267641502_3210358306267219477_o

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?