Астро 2014: Как ще ни се отразят ретроградните Марс и Сатурн

Прогнозата за всяка зодия

Марс и Сатурн са ретроградни чак до юли – какво означава това за всяка зодия?

Ретроградният Марс във Везни до 20 май ще усложни всякакъв тип връзки и партньорства и за някои отношения, които вече са проблемни, оцеляването ще бъде трудно.
За проблематичните ситуации решенията ще са рядкост, а новите запознанства няма да прераснат в сериозни отношения. Всичко ново, което подхванете, няма да просъществува дълго.
Най-силно повлияни ще бъдат Овен, Рак, Везни и Козирог. В изгодни позиции ще бъдат Близнаци, Стрелец, Лъв и Водолей.

Ретроградният Сатурн в Скорпион до 20 юли ще повлияе на финансовото състояние на различните зодии, ще донесе и недоволство във връзките. Откриват се нови бизнес възможности, но периодът не е подходящ да ги приемате.
Засегнати ще бъдат Телец, Лъв, Водолей и Скорпион. Добре ще се чувстват Рак, Дева, Козирог и Риби.

Овен

Ретроградният Марс ще ви накара да подложите на ревизия отношенията си с някои хора. Опитайте да бъдете търпеливи и да избягвате егоизма, това ще ви се отплати. Ако обаче вече сте се разделили с половинката си, сега е моментът тази връзка да бъде подновена.

Ретроградният Сатурн повлиява финансите ви и ще ви се наложи да направите някои промени, за да смогнете със сметки и належащи разходи. Инвестиции не са желателни точно сега.

Телец

Работата и здравето ви ще бъдат повлияни от Марс. Не надценявайте възможностите, намалете ангажиментите си и се освободете от тревожността. В общи линии, точно сега е важно да не прекалявате с нищо. В професионалните и личните отношения ще изскочат проблеми, за които не сте подозирали.

И Сатурн влияе на връзките ви и ще провокира трудни ситуации, за които няма решение по средата – или всичко, или нищо.

Близнаци

Сантименталният ви живот няма как да не бъде засегнат от ретроградния Марс. Изискванията ви може да създадат проблеми. Възможно е в живота ви да се завърне човек от миналото, но развитие на нови отношения няма да е желателно – всичко ще трае твърде кратко.

Сатурн ще повлияе на работата и здравето ви. Задълженията ви са твърде много, а силите ви са на изчерпване. Намалете задачите, за да може да постигнете добри резултати в тези, които ви остават.

Рак

Домът и семейството ви попадат под влиянието на ретроградния Марс. Проблеми от миналото чукат на вратата и ще търсите решение. Бъдете търпеливи. Избягвайте конфликтите със семейството. Ако си търсите дом, не подписвайте и не приемайте нищо точно сега.

Ретроградният Сатурн ви провокира да изразите любовта си към партньора. В тази сфера ще успеете да се справите с дребните проблеми. Създаването на нова връзка е много вероятно, но и доста проблематично. Чувствате се като в капан и на този етап ви се струва, че нямате никакви възможности. Бъдете търпеливи и нещата ще се изяснят.

Другите зодии вижте на страница ii

Още от Астро: 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?