Зодиите, които имат най-голям шанс да станат милиардери

Четири зодии се нареждат най-горе в класацията

Класация от Business Insider на зодиите с най-много милиардери ни подсказва кои знаци имат най-голям шанс да забогатеят.

Проучването е проверило зодиите на 250 от милиардерите по света и на базата на най-често срещаните знаци са открили кои са най-големите късметлии по отношение на парите.

Казваме късмет, защото очевидно само отдадеността към работата не е достатъчна, защото най-работливият знак Козирог се класира най-ниско в класацията, след като само осем от най-богати хора на планетата са от тази зодия.

Най-силните любовни комбинации в Зодиака

Везни

Уравновесени и с добър нюх, Везните се нареждат най-горе в списъка по брой милионери. От техните представители 27 са милиардери като Ралф Лорен е един от тях.

Риби

На второ място са Рибите – въпреки че те обикновено поставят любовта и семейството на първо място, представителите на този знак са находчиви и предприемчиви. Затова и сред тях има 22 милиардера.

Зодиите, които имат най-голям шанс да станат милиардери

Рак

Подобно на Рибите, Ракът също обикновено би предпочел щастието на близките си пред имуществото, но това не му пречи да потърси начин да има и двете. Представителите на тази зодия са настоятелни, упорити и изключително умни – също като Илън Мъск, който е представител на зодията, заедно с останалите 19 милиардера.

Лъв

Царят на джунглата заслужава челно място в списъка също – Лъвовете винаги знаят какво искат и не се страхуват да го поискат. Обичат да са на управленчески позиции и да се разпореждат, затова статусът на милиардер им отива. В тяхната зодия са родени 20 от най-богатите хора на света.

Как изглежда перфектната връзка за всяка зодия?

Телец

Още една зодия, с която не вярваме да учудим някого. Телците винаги са с рогата напред, готови да се борят за целите си. Затова и в тази зодия има 20 милиардера, също като при Раците и Лъвовете.

 

Зодиите и парите

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ЗНАЦИТЕ

Най-емоционалните знаци в зодиака
Характеристики на знаците04 МАРТ 2022

Най-емоционалните знаци в зодиака

Внимателно подбирайте думите си в тяхното присъствие

Какво трябва да знаете за него, преди да кажете "да", според зодията му
Характеристики на знаците30 ЯНУАРИ 2022

Какво трябва да знаете за него, преди да кажете "да", според зодията му

Не се омъжвайте за него, преди да научите тези неща за характера му

Какво да направите сутрин според зодията си, за да е успешен денят ви?
Характеристики на знаците20 ЯНУАРИ 2022

Какво да направите сутрин според зодията си, за да е успешен денят ви?

Най-добрата сутрешна рутина за вас според астрологията