Астро Мания : Зодии14 МАРТ 2019

Зодиите и парите

Близнаците, Рибите Стрелецът и Девата трябва да внимават с финансовите си решения.

Денят на раждането ни определя много неща в живота, включително и късмета ни финансово. Вижте каква е връзката между зодиите и парите.

Овен

Повечето представители на зодията са импулсивни в живота и във финансите си. Но не винаги това означава нещо лошо. Напротив, прибързаността им ги кара да не дават толкова голямо значение на парите, колкото другите зодии. Същевременно техният състезателен дух ги насърчава да не изостават твърде назад с имуществото си и така те установяват баланс в това отношение.

Телец

Отговорният и трудолюбив телец се отнася с уважение към парите. Той мисли практично – знае кога може да се поглези с нещо малко по-скъпо и кога да си затегне бюджета. Много добре може да организира финансите, така че никога да няма значителни проблеми с тях.

Близнаци

Като представител на най-импулсивния знак вие имате най-много проблеми с парите. Обичате да си позволите нещо за себе си, да си дадете малко почивка и да отидете на непознато, но скъпо място или да си купите колието, което ви е хванало окото.

Хубавото е, че двойността ви понякога ви спасява – в някои случаи се обажда другата ви страна, която проявява практичност и оправя проблемите ви.

Ароматите, които действат благотворно на различните зодии

Рак

Вие сте силно семейно ориентирани и затова търсите начин да подсигурите стабилност за близките си. Това ви прави и много отговорни по отношение на парите си. Спестявате успешно и знаете къде да инвестирате.

Лъв

Това е най-странното отношение между зодиите и парите. Вие обичате лукса и често ви се иска да се насладите на чаша скъпо шампанско. Същевременно вие флиртувате като използвате превъзходството си и затова подарявате често подаръци на хората около вас. Това ви прави импулсивни с парите.

Но вашето желание да сте винаги на върха ви кара да работите усилено и неуморно, докато не постигнете желаното. Така бързо успявате да натрупате парите, които да задоволят начина ви на живот.

Дева

Девите са трудолюбиви и затова дават всичко от себе си в работата си. Но това невинаги значи, че ще имате много пари. Толкова обичате да се раздавате, че винаги искате да направите правилното нещо. Което често се отразява да работите на нископлатени места или пък раздавате натрупаното си богатство на другите.

Везни

Това е зодията, която най-добре се справя с това да установи баланс в живота си. Справя се добре в работата си и успява да задели пари успешно, но същевременно обича да се поглези с някоя нова покупка.

Зодиите с най-страстните връзки

Когато става дума за инвестиции, везните са много нерешителни, затова е най-добре да се обединят с някой по-стабилен в изборите си човек. Това е още по-сполучливо, защото те са добри в сделките и партньорството.

Скорпион

За скорпионите вземането на решенията за парите трябва да бъде изцяло на основата на инстинктите им. Имат добро усещане за тези неща и това ги прави добри в натрупването на богатства.

Стрелец

Вие обичате да стреляте на късмет. Сред представителите на тази зодия често има хора с пристрастявания към хазарта.

Обичате да сменяте работни места и да сте подвижни по отношение на парите си. Бързо ги печелите и също толкова бързо ги губите.

Козирог

Те са амбициозни, ориентирани към успеха и талантливи. Ще дадат всичко от себе си, за да постигнат стабилно състояние по отношение на парите си. Искат да осигурят удобство на себе си и на близките си.

Водолей

Искате да правите нещо, което е важно и може да направи разлика в света. Ориентирани сте към висините. Имате уникални стратегии за инвестициите си и подхождате сериозно към всички от тях.

Какво се крие зад гнева на различните зодии

Риби

За съжаление, не сте много практично настроени и не можете да се справяте много успешно с парите си. Обичате да мислите идеалистично и това ви въвлича в неприятности.

Ако искате да успеете финансово, не взимайте големи рискове, помислете преди всяко решение и може би използвайте услугите на финансов консултант.

4 зодии, които мразят всички

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Зодии04 ЮЛИ 2019

За зодия Рак семейството е всичко

И още 10 неща, които ще ви помогнат истински да ги опознаете

Зодии29 ЮНИ 2019

Четирите типа зодии, когато си падат по някого

Някои се преструват, че не изпитват нищо, други просто си признават на момента без увъртания

Зодии16 ЮНИ 2019

Ягодовата луна ще преобърне живота ви в положителна насока тази седмица

Очакват ни много нови приключения и успехи

Зодии04 ЮНИ 2019

Какво да очакват зодиите това лято

Ето как ще протече лятото на зодиите тази година