Как изглежда перфектната връзка за всяка зодия?

Ако обичате някой от зодия Стрелец, Лъв или Близнаци, дайте му пространство

Разкриваме как всяка зодия тайно си представя своята връзка и какъв партньор си търси.

Овен

Представителите на зодия Овен са фенове на игричките във връзките. Те обичат да получават достатъчно внимание, но и искат партньорът им да се прави на недостъпен, така че да се налага да го преследват. Ако половинката им се съгласява на всичко, което Овенът предлага, той бързо ще се отегчи.

Телец

Те имат нужда от стабилна връзка, която се основава на доверие. Не си падат по излишната романтика, но разчитат силно на партньора си, когато открият някого, с когото виждат бъдеще.

Как изглежда перфектната връзка за всяка зодия?

Близнаци

Ако питате един Близнак каква иска да е неговата връзка, и той няма да може да ви каже със сигурност. Искат да се забавляват и да не са ограничавани, но същевременно жадуват за някой до себе си. Затова и на тях им трябва партньор, който постоянно да поддържа тръпката и да не им позволява да се отегчат.

Рак

Те са най-любвеобилните в зодиака и винаги обсипват половинката си с много внимание. Въпреки че постоянно поставят чуждите нужди пред своите, те тайно се надяват да намерят някой, който ще направи същото и за тях, затова истински перфектната връзка за един Рак е тази, в която взаимната любов и грижа е в изобилие.

Интровертите и екстровертите на зодиака

Лъв

Подобно на Близнаците, те бързо се отегчават в една връзка и повече от всичко искат да се забавляват и да се наслаждават на всякакви приключения. Затова и никога няма да видите Лъв в скучна връзка.

Дева

Въпреки че не се славят с това, Девите са много добри във флиртовете и имат страхотно чувство за хумор. Затова и лесно успяват да привлекат вниманието на противоположния пол, но ако са решили да превърнат обикновеното увлечение в сериозна връзка, те искат партньорът им да е силно отдаден на семейството.

Как изглежда перфектната връзка за всяка зодия?

Везни

За една Везна едва ли има по-трудно нещо от това да се справят със собствените си чувства, затова те трудно се спират за дълго в една връзка. Ако някой иска да задържи вниманието им, трябва да е интересна и ерудирана личност, която може да води увлекателен разговор с тях, но да не изисква твърде много от връзката.

Скорпион

Те са по-резервирани от останалите зодии и макар и да обичат да флиртуват и да го правят добре, рядко допускат някой истински до себе си. За да се случи това, те трябва да се чувстват потребни и оценявани във връзката си и да могат да разчитат на партньора си на 110%.

Чертите, по които ще познаете всяка зодия

Стрелец

За да е щастлив един Стрелец, дайте му свобода – те обичат да са волни и да разглеждат безгрижно света. Те не биха изневерили или предали доверието на половинката си, но имат нужда да чувстват, че не са притиснати.

Козирог

Козирозите по-трудно се разкриват пред останалите, защото смятат, че не си заслужава да инвестират време и емоции във връзки, които не водят до никъде. Затова ако искате да ги очаровате, бъдете търпеливи, и им покажете, че оценявате всичко, което те правят за вас.

Най-големите страхове на всяка зодия

Водолей

Макар и да са напълно за идеята за забавления и приключения, Водолеите всъщност си търсят някого, с когото ще се чувстват емоционално завършени и щастливи. Искат партньорът им да е същата авантюристична душа като тях и да им позволява да бъдат себе си.

Риби

Грижовни, нежни и чувствителни – Рибите раздават всичко от себе си в любовта и единственото, което искат искат в размяна е уважение и благодарност от страна на партньора си. Обичат да виждат половинката си щастлива, но също така се наслаждават на комплиментите.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ЗНАЦИТЕ

Най-емоционалните знаци в зодиака
Характеристики на знаците04 МАРТ 2022

Най-емоционалните знаци в зодиака

Внимателно подбирайте думите си в тяхното присъствие

Какво трябва да знаете за него, преди да кажете "да", според зодията му
Характеристики на знаците30 ЯНУАРИ 2022

Какво трябва да знаете за него, преди да кажете "да", според зодията му

Не се омъжвайте за него, преди да научите тези неща за характера му

Какво да направите сутрин според зодията си, за да е успешен денят ви?
Характеристики на знаците20 ЯНУАРИ 2022

Какво да направите сутрин според зодията си, за да е успешен денят ви?

Най-добрата сутрешна рутина за вас според астрологията