За каква любов мечтае всяка зодия

Всяка от зодиите има своя собствена представа за това каква е перфектната любовна история.

За едни водеща е споделената радост от живота. За други приятелството и честността са извор на истинско щастие, други търсят партньор, който да остане загадка и да успява до края на живота им да разпалва техните фантазии.

Прочетете за каква любов мечтаят различните зодии: 

Овен

Любовта, за която мечтаете, е свързана със споделен ентусиазъм и любов към живота и новите открития. Вашият партньор трябва да е оптимист, изпълнен с енергия и готов да ви последва навсякъде, без да търси вече отъпкани пътеки.

Телец

Любовта, за която мечтаете, е изпълнена с чувство за сигурност. Партньорът ви трябва да ви кара да се чувствате сякаш в негово лице сте открили своя нов дом. Винаги да казва истината и да изпълнява обещанията си.

Зодиакалните двойки, в които рискът от изневяра е най-голям

Близнаци

Любовта, за която мечтаете, трябва да ви позволява да бъдете себе си. Мечтаете за сродна душа, за човек, който ще ви опознае истински и дълбоко с цялото многообразие, което носите в себе си.

Рак

Любовта, за която мечтаете, трябва да ви изпълва с доверие. Имате нужда да чувствате, че партньорът ви винаги ще се грижи за вас и никога няма да подцени емоциите ви.

Какво кара всяка зодия да се съмнява в себе си

Лъв

Любовта, за която мечтаете, се базира на взаимно уважение и възхищение, но и на независимост. Вашият съвършен партньор е някой, който блести със собствена светлина, но без да ви засенчва и без да ви предизвиква. Той/ тя трябва да ви обича и да се гордее с вас, но и да има свои собствени постижения.

Дева

Любовта, за която мечтаете, е тази, която ще ви излекува от страховете ви. Човекът, който може да преобърне живота ви, е онзи, който ще бъде напълно честен и открит с вас. Няма да скрива нищо, включително своите слабости, страхове и най-уязвими места. Така и вие най-после ще отворите сърцето си и ще се почувствате по-малко сами.

Зодиите, обречени на нещастна любов

Везни

Любовта, за която мечтаете, е онази, която ще ви вдъхнови да блестите още по-ярко. Вашият партньор трябва да ви се възхищава и да вярва във вас, без да ви ревнува, и да е готов за пълноправно партньорство, в което давате и получавате по равно.

Скорпион

Любовта, за която мечтаете, е Единствената. Тя трябва да бъде страстна и всепоглъщаща, без колебания, без страх, без отдръпване. Имате нужда от човек, който не се страхува да се хвърли в пламъците и да се слее напълно с вас.

Хората от тези три зодии са най-влюбчиви

Стрелец

Любовта, за която мечтаете, е да споделите с някого простичката радост от живота. Вашият партньор трябва да бъде честен, умен и логичен, но и да обича приключенията и да е винаги готов да ги сподели с вас.

Козирог

Любовта, за която мечтаете, е онази, която ще събуди нежната ви и позитивна страна и ще ви изтръгне от типичната ви строгост. Вашият партньор трябва да ви приема напълно и да не се опитва да ви промени, за да можете да се отпуснете истински и най-после да откриете щастието.

Най-опасната черта на всяка зодия

Водолей

Любовта, за която мечтаете, е перфектният баланс между чувство за принадлежност и независимост. Тя трябва да бъде преди всичко едно дълбоко приятелство. Мечтаете за човек, който ще ви разбира напълно и ще подкрепя вашата свобода и оригиналност и с когото цял живот ще “играете в един отбор”.

Риби

Любовта, за която мечтаете, е любов от приказките, която никога не престава да ви изненадва и да ви вдъхновява. Вашият партньор трябва да ви показва непрестанно любовта си и да ви поставя на първо място, но същевременно да остава донякъде загадка и да ви кара да бленувате за него.

Дълбоко пазената тайна на всяка зодия

Hero SliderPopular