Двойките зодии, обречени на нещастна любов

Щастието между тези зодии почти винаги е невъзможно.

Дори между тях да пламне привличане, колкото повече време минава, толкова повече се изострят конфликтите и недоволството. За съжаление, всичко често завършва с омраза.

ДЕВА & РИБИ
Тези противоположни зодии често изпитват огромно привличане, когато се срещнат. Девата е сдържана, но чаровна, умна и премерена, а Рибите са безнадеждни мечтатели с развинтена фантазия. Флиртът помежду им е прекрасен, приятелството – също. В дългосрочна връзка обаче рискуват големи разочарования. Рибите ще се сблъскат с хладния разум на Девата, а тя – с тяхната вятърничавост. Нито една от двете зодии не може да преглътне толкова големи различия.

Трите зодии, които се страхуват от обвързване

ОВЕН & СКОРПИОН
Волеви, енергични, със силно сексуално желание – как да не се харесат! Скорпионът и Овенът започват с неудържимо привличане и накрая приключват с омраза. Нито един от двата знака не понася да бъде на второ място и някой друг да контролира случващото се. Силната им воля, заради която първоначално ще изпитат взаимен респект, в крайна сметка прераства в инат и мъчителна борба за надмощие.

БЛИЗНАЦИ & РАК
Близнаците са променливи, настроянията им “превключват” за броени минути и това може да заблуди Раците, че са сродни души. Но докато Раците преживяват емоциите си надълбоко, Близнаците са по-скоро интелектуални, любопитни и твърде променливи. Между тях приятелството може и да се получи. Но връзка? Темпераментът и ценностите на тези две зодии са толкова различни, че са обречени на нещастна любов.

Кои зодии ви привличат?

РАК & ВЕЗНИ
В тази връзка страстта липсва. В същото време, първоначалното привличане често е налице. Защото и двете зодии се стремят към близост и хармония, само че с времето ще разберат колко различни са представите им за това. Ракът се стреми към емоционално сливане, докато Везните по-скоро се нуждаят от партньор, който да им импонира интелектуално и с когото споделят едни и същи идеи за света и за живота. Дистанцията помежду им бързо ще расте. Няма да има драматични сблъсъци, но няма да има и истински плам.

ЛЪВ & ТЕЛЕЦ
Това, което ги събира, е същото, което в последствие ще ги раздели – огромната им суетност. Като царе на зодиака, Лъвовете са всеизвестни с това, че навсякъде са център на вниманието. Земните Телци обаче също не са никак за подценяване, защото имат усет за красивото и обикновено са привлекателни на външен вид и много чаровни. С Лъва могат да се захласнат един по друг в началото, но скоро ще научат, че инатът и егото им са по-силни от романтичните трепети.

Прочетете още от MissBloom за зодиите:

Хората от тези три зодии са най-влюбчиви

Зодиите с най-противоречив характер

Най-опасната черта на всяка зодия

Popular