Зодиакалните двойки, в които рискът от изневяра е най-голям

Когато тези зодии се съберат, рискът от изневяра скача значително.

Телец и Овен:

Проблемът при тях е, че ценностите им са дълбоко несъвместими. Но същевременно Телец и Овен се привличат неудържимо в началото. Знакът, управляван от Венера (Телец) и знакът под влиянието на Марс (Овен) съвсем естествено изпитват голяма еротична тръпка един към друг в началото. Но докато за Телеца верността е като въздуха, идеята за моногамията хвърля Овена в ужас. Горкият Телец много често си тръгва опарен от тази връзка.

Риби и Скорпион

Набедени за сродни души, тези два знака в действителност са най-манипулативните и емоционално нестабилни в целия Зодиак. И Рибите, и Скорпиона имат прекалено развинтена фантазия, както и толкова обострени емоционални нужди, че все нещо не им достига в една интимна връзка. Имат двойни стандарти и са ревниви, а лъжат много. Една двойка, обречена на драми.

Кои зодии ви привличат?

Лъв и Стрелец

Също като при Овена и Телеца, и тук летят фойерверки в началото. Еротичната искра между Стрелец и Лъв пламва веднага, но скоро идват проблемите. Стрелецът е прекалено социален и е приятел с всички, като постоянно е канен някъде. Нуждата на Лъва да се чувства на пиедестал няма да бъде утолена в тази връзка и е неизбежно да започне да се оглежда другаде за внимание.

Дева и Водолей

Шансът да се съберат не е малък, защото и двете зодии са интелигентни и забавни. Но с това приликите свършват. Девата е знак, който цени реда, честността и рутината. Водолеят бяга от прекалената подреденост и смята, че ако животът му върви по предначертан план, целият чар се губи. Емоционално Девата няма да бъде щастлива в тази връзка, а Водолеят ще скучае. Кой от двамата ще изневери първи? Шансът е 50/ 50, тъй като са еднакво неудовлетоврени.

Кои зодии стават за приятели за секс?

Hero SliderPopular