Хората от тези три зодии са най-влюбчиви

Тези три зодии са безкрайно различни, но си приличат по това колко бързо попадат в плен на любовта.

Обикновено хората от тези знаци имат доста имена в списъка си с бивши любови. Имат слаб ангел и буквално се хранят от чувството на еуфория, което ни завладява с влюбването. Понякога успяват да го задържат, но друг път ги напуска също толкова внезапно.

ОВЕН

Овните нямат търпение за нищо, включително за любовта. Искат я в-е-д-н-а-г-а! Когато някой им хване окото, могат да се озоват в леглото с него още същата вечер и не намират нищо странно в това. Продължителните ухажвания и игрите на котка и мишка може да допадат на зодии като Скорпион или Дева, но не и на пламенния Овен. Ако ви хареса, ще ви го покаже на мига и ще ви ухажва с по детски неудържима настоятелност. Очарователно, нали? Лошото е само, че също толкова по детски Овенът има навика внезапно да губи интерес.

3 зодии, които обикновено са доста зле в секса

ТЕЛЕЦ

Любовчии са, особено жените. Този знак е управляван от Венера и любовта му е в кръвта. Телците са чувствени и суетни,  за тях животът без любов е като вечеря без вино. Грижат се винаги около тях да орбитрират ухажори, с които потенциално би могло да се получи нещо. И то обикновено се получава – тези хора хлътват лесно, макар че изискванията им в една сериозна връзка са високи.

Най-подходящите любовници за зодия Телец

РИБИ

От всички зодии, Рибите са най-безнадеждни, когато говорим за влюбване. Когато съзрат у някого своята муза, хлътват тотално и на мига. Идеализират обекта на чувствата си и смесват реалност и фантазия във феромонен коктейл, който ги опиянява и им пречи да мислят за каквото и да е друго. Когато не са влюбени, са дълбоко нещастни, затова няма шанс да останат сами задълго – Рибите са или влюбени, или в отчаяно търсене на обект за чувствата си.

Още Астро:

Двата типа хора от всяка зодия

Най-опасната черта на всяка зодия

Какви са мъжете в любовта според зодията