Седмичен хороскоп от 14 до 20 февруари

Тази седмица получаваме зелена светлина да се отдадем на споделените моменти – и с половинката, и с приятелите. Въпреки това предупреждаваме Козирог и Риби, че уикендът ще донесе емоционални изпитания.

Овен

Вие сте сред късметлиите тази седмица, за които романтиката е гарантирана не само за Свети Валентин, а и за дните след него. Седмицата ще е благоприятна за всяка форма на комуникациите, затова и след празника на влюбените ще ви върви както във връзката с половинката, така и в отношенията с приятелите и колегите.

Телец

Тази седмица трябва да се научите да спазвате баланса между света на семейството и близките и ситуацията на работа. Въпреки празника в първата част от седмицата ще се наложи да обърнете повече внимание на кариерното си развитие, но затова пък по-късно времето, прекарано с любимите хора, ще е още по-приятно.

Свети Валентин ще е най-горещ за четири зодии

Близнаци

Имате възможност за рестарт тази седмица. Астро събитията в началото на делника ще ви заредят с оптимизъм и самочувствие, а по средата на седмица щастието ви ще се увеличи благодарение на времето, прекарано с най-близките ви и половинката.

Рак

Тази седмица е отдадена на връзките ви с другите и социалния ви живот, затова не очаквайте да достигнете големи върхове на работа. Вместо това се фокусирайте да подобрите отношенията си с най-близките за вас хора и да изгладите проблемите, които може да са настъпили наскоро. Каквото и да правите, бъдете искрени и подхождайте с разбиране.

Лъв

Тази седмица имате възможността да засияете. Късметът е на ваша страна и това ще се усети още в първите дни от делника, в които ще прекарате незабравим Свети Валентин. Романтиката не свършва след края на празника обаче, защото уикендът ще ви даде още една страхотна възможност да се усамотите с половинката.

Дева

Началото на седмицата е спокойно, като това ще ви позволи да поработите върху себе си и да премахнете някое нежелан вече елемент от живота си. През уикенда обаче и вие трябва да сте настроени на любовна вълна, защото тогава ще започне най-романтичният период от годината ви.

4 зодии, които си падат по лошите момчета

Везни

Тази седмица се доверете на вътрешното си предчувствие и ще успеете във всяко начинание. Самочувствието ви в началото на делника ще отвори нови възможности пред вас, а през уикенда ще имате възможност да забавите темпото. Използвайте момента да си създадете планове за това, което искате да постигнете в скоро време, и започнете да отмятате една по една всяка цел.

Скорпион

Във вихъра си сте тази седмица, затова се възползвайте от възможността да постигнете големи неща. С помощта на близките си и колегите ще отбележите успехи в кариерата в първата половина на делника, а Меркурий във Водолей ще ви направи по-емоционални и креативни за уикенда, затова ви съветваме да завършите седмицата като се отдадете на любимо хоби.

Стрелец

Тази седмица вдъхновението ще е вашата движеща сила. През нея комуникативността и креативността ви ще са вашите най-силни оръжия, затова ги използвайте смело. Идеите ви идват една след друга и ви позволяват да изпъкнете на работа, а през уикенда ще имате възможност да отпразнувате успехите със семейството.

Козирог

Оставете работата настрана тази седмица, защото сега е ред на любовта да заеме най-голяма част от ежедневието ви. Венера във вашия знак насочва цялото ви внимание към отношенията с половинката и търсенето на това, което искате от връзките с другите. Единственото предупреждение от нас – внимавайте емоциите да не ви застигнат през уикенда.

Двойките зодии, обречени на нещастна любов

Водолей

И вие сте сред зодиите късметлии тази седмица. Прожекторите са насочени към вас още от ден първи и ще имате възможност да покажете на какво сте способни. В средата на седмицата пълнолунието ви носи още повече щастие благодарение на позитивното влияние върху връзките ви.

Риби

От тази седмица чак до средата на март моментът ще е особено благоприятен за излизания, обаждания, видеоразговори и всякакъв тип комуникация, която включва приятелите и най-близките ви. Възползвайте се от това, когато в началото на делника ще имате нужда от приятелска подкрепа заради емоционалното влияние на Меркурий във Водолей.

Трите зодии, които се страхуват от обвързване