4 зодии, които си падат по лошите момчета

Дамите от тези четири зодии често си падат по лошите момчета, водени от своите фантазии.

Да се влюбиш в някого е съвсем различно от това той просто да те привлича, но двете неща често се различават трудно.

Когато си паднеш по лошото момче, което разбива сърца и те кара да искаш още, е добре да знаеш, че започваш нещо, което няма да продължи дълго. Зодиите по-долу са предразположени към подобни ситуации и харесват самата страст, която идва с лошия герой, защото: “лошото момче е неопитомено и толкова по-секси от останалите.”

Как мъжете от различните зодии ще излекуват сърцето ви

Овен

За представителките на зодия Овен, които обичат предизвикателствата, да си паднат по лошо момче е втора природа. Тръпката е не само в това да успеят да го задържат, но и в страстната връзка помежду им. Дори тя да е кратка, самото усещане е достатъчно силно, за да държи жената Овен удовлетворена дълго време след края.

Близнаци

Жените Близнаци тичат след лоши момчета, защото е вълнуващо и различно. Най-лошият сценарий, който жената Близнак си представя, е да попадне във връзка, в която умира от скука. Дори самата фантазия за лошото момче е толкова по-интересна от истинските, но скучни отношения в реалния живот.

Кои са най-мразените зодии?

Скорпион

Дори да знаят, че определени хора и ситуации няма да им донесат нищо добро, жените Скорпиони обичат да им отдават времето си. Независимо дали ги смятат просто за неустоимо изкушение или си мислят, че този път е различно, винаги обект на желанията им са лошите момчета. Представителките на тази зодия си падат по този, който нарушава правилата.

Водолей

Жените Водолей си падат по всеки, който изглежда и действа различно. Лошо момче – да. Лошо момче със зелена коса, отличаваща се в тълпата – о, да. Като зодия, мразеща правила, дамите Водолей обожават бунтарите. Фантазиите им са за връзка тип Бони и Клайд – да нарушават заедно правилата.

Бягайте от мъжете от тези две зодии