Трите зодии, които се страхуват от обвързване

Страхът от обвързване е все по-често срещан в ерата на връзките на бързи обороти и още по-бързите раздели. Сред тези зодии обаче са хората, които най-често страдат от този проблем.

Близнаци

Близнаците може да са от зодиите, които най-лесно сменят партньорите си, но причината за това се крие в страха им да не бъдат наранени. Дуалистичната им натура ги кара едновременно да искат да открият правилния човек за себе си, но и да се страхуват да му се доверят, затова и изключително трудно си позволяват да се обвържат.

Дева

Най-внимателните в любовта сред всички зодии вероятно са хората, родени в месеца на Девата. Представителите на този знак са много грижовни и отдадени партньори, но не подаряват любовта си на всекиго. Лесно раними са и за тях е трудно да си позволят да започнат връзка, а минава дълго време, преди да успеят да се доверят напълно на партньора си.

Стрелец

Фриволни авантюристи до самия край, Стрелците не са от типа хора, които чакат да се задомят и да бъдат в дълготрайна връзка. Те се страхуват до смърт от идеята някой да ограничи свободата им, а същевременно мразят представата за себе си в дълга и скучна връзка, лишена от вълнение, затова и трудно отварят сърцето си.

3 зодии, които винаги се влюбват в неподходящия

4 зодии, които са най-големите сърцеразбивачи

Hero Slider