Шанън Дохърти завърши химиотерапията

Актрисата сподели видео, в което показва, че вече има енергия да спортува

Шанън Дохърти е истински боец! Актрисата завърши химиотерапията си и отблеяза този момент с танц.

Звездата от “Бевърли Хилс, 90210” чу тежката диагноза рак на гърдата преди две години и оттогава с всички сили се бори с болестта. Тя не спира да споделя дори най-тежките си моменти с почитателите си в Instagram, който й вдъхват сила и кураж.

“Това е един от начините да прекараш своя петък… нова рутина, която Неда предложи днес. Тя ми даде 20 секунди, за да го науча. Обичам своята @jammalibu #cancerslayer”, сподели Дохърти във видео, на което танцува на песента на Миси Елиът – Lose Control.

“Обратно към онази сутрин. 7 октомври 2016… не е чак толкова отдавна. Последен ден на химиотерапия. Изтощена съм. Приключих с химиотерапията и лъчетерапията, играта на изчакване започва сега. Чакаме теста. Чакаме да разберем дали съм добре или не. Очакваме възстановяването. Чакаме. Мисля, че когато човек веднъж чуе диагнозата рак, винаги ще бъде в режим на очакване. За тези, които разбират… Аз чакам с вас #cancerslayer”, написа актрисата под стар свой кадър.

Шанън за първи път разкри, че страда от рак през август 2015 г. Тя претърпя мастектомия и след проведена химиотерапия, се наложи да се подложи и на лъчетерапия. Дохърти започна да губи косата си и се наложи да я отреже изцяло. Месеци наред актрисата бе с гола глава, но последните й кадри показват, че отново е започнала да има коса.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини15 ОКТОМВРИ 2019

Скандалът между Джеръми Ренър и бившата му жена

Сони Пачеко твърди, че актьорът искал да я убие

Горещи новини15 ОКТОМВРИ 2019

Каси застана пред камерата бременна и гола

Певицата позира в последните седмици на бременността си

Горещи новини15 ОКТОМВРИ 2019

Кейт и Уилям кацнаха в Пакистан

Петдневната официална визита ще се проведе при засилени мерки за сигурност

Горещи новини15 ОКТОМВРИ 2019

Зоуи Кравиц ще играе Жената-котка

Актрисата ще партнира на Робърт Патинсън в лентата, която започва да се снима през януари