Звезди : Горещи новини04 АВГУСТ 2016

Шанън Дохърти с разтърсваща изповед за рака

Актрисата разкри, че има разсейки и не знае дали ще оживее

Шанън Дохърти направи разтърсваща изповед за тежката си борба с рака в интервю пред Entertainment Tonight.

Актрисата разкри, че той се е разпространил и се притеснява какво ще се случи с нея. Първоначално тя беше диагностицирана с рак на гърдата, който скоро се разпространил и в лимфните й възли. Тя беше подложена на единична мастектомия през месец май, а в момента преминава през химиотерапия. Именно поради процедурите, косата на Шанън започва да опада и преди по-малко от две седмици тя я подстрига и публикува снимки в профила си в Instagram.

shannen 1

“Косата ми падаше на кичури. Това много ме разстройваше. Плачех непрекъснато, тичах при майка ми и казвах: “Косата ми пада!” Накрая реших да се подстрижа. Зная, че много жени преминават през това. Ако мога да помогна с примера си, ще съм щастлива”, разкрива актрисата. В този труден за нея момент, до нея са майка й Роса и съпругът й Кърт.

shannen 3

“Казах му: “Трябва да се наслаждаваш на всяка секунда, която имаш с мен, защото аз ще бъда мъртва след пет години” и той просто избухна в сълзи”, сподели актрисата пред Entertainment Tonight. Нейният съпруг намерил сили, прегърнал я и заявил: “Ще преминем през това. Ти ще бъдеш добре. Ще се справим с това. Ти си силна и си могъща и няма да ходиш никъде. Имаш толкова много неща за вършене в този живот. Ще се справим с това като семейство”.

Дохърти разкрива, че ракът на гърдата е бил открит най-напред от домашния й любимец – кучето Боуи. Тя официално беше диагностицирана със заболяването през месец февруари 2015 г., но е убедена, че Боуи го е усетила много по-рано. “Бауи почти маниакално душеше точно на мястото, където по-късно беше открит и коварния рак на гърдата. Кучето ми непрекъснато и дълго време навираше муцуната си, което ме накара да обърна повече внимание, за да се стигне до тази диагноза”, казва още Дохърти пред Entertainment Tonight.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини07 ДЕКЕМВРИ 2019

Още моменти от събитието "Жена на годината"

Ето как гостите и екипа отпразнуваха финала на церемонията на коктейла

Горещи новини06 ДЕКЕМВРИ 2019

Наум и Теа посрещнаха първото си дете

Момиченцето се е родило вчера

Горещи новини06 ДЕКЕМВРИ 2019

Майли и Лиъм ще се срещнат за първи път след развода

За да финализират развода си двамата скоро ще трябва да се явят в съда

Горещи новини06 ДЕКЕМВРИ 2019

Жените на L'oreal

И от L'oreal проведоха награждаване за "Жена на годината", но с по-различна концепция