Звезди : Горещи новини29 НОЕМВРИ 2016

Шанън Дохърти се подложи на лъчетерапия

Актрисата сподели кадър от първия ден преди процедурата

Шанън Дохърти продължава своята битка с рака, а следващата стъпка е лъчетерапията.

Актрисата споделя емоционалното си пътуване през този труден момент за нея с феновете си в социалните медии. “Лъчетерапията е страшна. Това, което не може да бъде премахнато с лазер, се премахва с радиационно лъчение, а тази машина, която се движи около мен, просто ме плаши”, написа звездата от “Бевърли Хилс: 90210” под кадър, който публикува в понеделник в Instagram. “Сигурна съм, че ще свикна с нея, но точно сега… я мразя”, допълни тя.

Актрисата, която бе диагностицирана с рак на гърдата през март 2015 г., редовно споделя с кадри в Instagram всички етапи, през които трябва да премине.

Непознатото винаги е най-страшната част. Дали химиотерапията ще проработи? Дали лъчетерапията ще проработи? Сещате се, дали ще трябва да премина през това отново, или ще се завърне ли рака? Всичко останало е управляемо. Болката може да бъде контролирана, да живееш без гърда може да бъде преодолимо. Но тревогата на бъдещето и как то ще се отрази на хората, които обичате, не е”, сподели по-рано Шанън в интервю за Entertainment Tonight.

Актрисата първоначално е диагностицирана с рак на гърдата, който скоро се разпространява и в лимфните й възли. Тя беше подложена на единична мастектомия, а след това премина и през химиотерапия. Именно поради процедурите, косата на Шанън започна да опада и тя я подстрига, публикувайки снимки в профила си в Instagram.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини21 ФЕВРУАРИ 2020

Новата звездна колаборация - принц Хари и Джон Бон Джоуви?

Двамата подготвят нов проект заедно

Горещи новини20 ФЕВРУАРИ 2020

Теа Минкова разказва за раждането на бебето си

Влогърката дава съвети за всички бъдещи майки

Горещи новини20 ФЕВРУАРИ 2020

Салма Хайек отрече да си е слагала ботокс

Актрисата лично отговори на последовател, който я разкритикува в социалната мрежа