Правилата, които Меган ще трябва да спазва като майка

Отглеждането на дете в кралското семейство изисква спазването на определен брой правила

Въпреки че Меган често е нарушавала кралския етикет, като майка я очакват нови правила, които ще трябва да спазва.

Въпреки че малкият Арчи няма да носи титла на кралска особа, той и родителите му ще трябва да се съобразят с дадените правила. Меган, като негова майка, ще има най-голяма отговорност в ранните години на детето.

Някои от тях тя вече спази – като това да сподели името на бебето поне два дни след раждането му. Други пък вече наруши – не го показа веднага след раждането му и го запозна първо със собствената си майка, а не с кралицата.

Кръщаването и кръстниците

Следващата част от въвеждането на Арчи в обществото е да го покръстят в християнската вяра. Това се прави още докато детето е в ранна възраст. Бебето трябва да е облечено в специална бяла роба, която е изработена като точно копие на тази на кралица Виктория. С нея бяха покръстени и принц Джордж, принцеса Шарлът и принц Луи.

Във връзка с това трябва да се изберат и кръстниците на детето, които в кралското семейство обичайно са от 4 до 7. Досега много от нас подозирахме, че едни от тях ще бъдат Джордж и Амал Клуни, но малко след раждането Джордж отхвърли този слух.

Публични изяви

Арчи от ранна възраст ще трябва да посещава събития като част от кралското семейство. В първите му години, разбира се, публичните изяви няма да са много на брой, но хората очакват да го видят на няколко важни събития. На всички от тях той ще присъства с майка си.

Добрите обноски

По тази причина, синът на Меган и Хари ще трябва бързо да се научи да се държи подобаващо в обществото. Още с първите стъпки на кралските деца, те са обучавани и как да махат за поздрав към тълпите хора.

Меган и Хари обявиха името на бебето

След това малките трябва да научат как да сдържат емоциите си, за да не засрамват кралицата. Разбира се, проявява се разбиране по въпроса, но Меган ще трябва да го научи на базов етикет за поведение.

Облеклото

Облеклото също е по-специфично сред кралските деца. Момчетата са задължени да носят навън къси панталонки, затова и Арчи ще трябва да се съобрази с това правило, поне докато порасне.

Коледа

Най-често семействата по празниците избират да останат само родителите с децата, но в случая на кралските особи това не е възможно. Те са задължени да се събират за празника в двореца всяка година.

Без някои игри

И ако на такива поводи някои изибират да играят семейни игри, тук това не е възможно. Нито един от родените в кралския двор не може да играе настолната игра Монополи. Не знаем от къде е възникнало това правило, но от години насам никой от кралското семейство не може да го прави.

Меган Маркъл и принц Хари показаха бебето

Бебето на Меган и Хари ще струва два милиона на данъкоплатците

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини15 ФЕВРУАРИ 2020

Адел продължава да се топи

Поп звездата започва почти всеки свой ден с интензивна едночасова тренировка във фитнеса

Горещи новини15 ФЕВРУАРИ 2020

Джиджи Хадид и Зейн Малик официално пак са заедно

Певецът и красавицата отново са намерили път един към друг след продължителна раздяла

Горещи новини14 ФЕВРУАРИ 2020

Енрике Иглесиас посрещна третото си дете

Само преди няколко часа той и съпругата му споделиха щастливата новина

Горещи новини14 ФЕВРУАРИ 2020

Меган и Хари се завърнаха във Великобритания

Двамата засега се движат инкогнито и официално не се съобщава нищо за плановете им