Бебето на Меган и Хари ще струва два милиона на данъкоплатците

За преместването на принца и съпругата му в нов дом пък, ще са необходими 5 милиона

Бебето на Меган Маркъл и принц Хари ще струва на данъкоплатците над 2 милиона долара. Това включва прегледите по време на бремеността, както и самото раждане.

Откакто е омъжена за принц Хари, Мегън Маркъл непрестанно е обвинявана за разточителния си начин на живот. Досега сватбата й и пищното бебешко парти в Ню Йорк на стойност 500 000 долара бяха най-големите й “провинения”.

Но наскоро стана ясно и колко ще струва на данъкоплатците отглеждането на новото кралско бебе. Според изчисленията на журналисти, цената за медицинската помощ преди и по време на раждането ще струва около 2,5 милиона долара.

Меган вече е дала голямата сума от 1,6 милиона за всички прегледи и 24-часовото обслужване от страна на докторите през бременността й.

Техният ангажимент не спира до тук, разбира се – херцогинята е ангажирала 20 души на пост в случай на усложнения по време на раждането. Има доктор, който да се занимава с евентуален проблем от почти всяка възможна област.

Кралицата не одобрява самостоятелността на Меган и Хари

В самата болнична стая ще присъстват само четирима експерта, който писмено са потвърдили, че във времето покрай раждането нямат право да употребяват алкохол. Впрочем самата стая ще струва между 8-10 хиляди на вечер, ако предположенията се окажат верни.

Всичко това е само до момента, в който бебето на Меган и Хари ще се появи на бял свят. Не са изчислявани всички разходи покрай дрехите, храната и другите потребности за детето.

Новият дом на Меган и Хари и цялостното му реновиране също не беше евтино. Той костваше на данъкопладците над 5 милиона долара. И това е при положение, че има шанс младото семейство да прекара там само година. Ако двойката наистина се премести в Африка, както се смята, че ще се случи, това ще струва още 1 милион на жителите на Англия.

Британците са ядосани на Меган и Хари

Всичко това предизвиква недоволство сред обществото, което само се засилва от постоянното нарушаване на протокола от страна на херцозите на Съсекс. Наскоро в медиите зашумя спорът, че данъкоплатците изплащат високи суми за двойката, а правата им са нарушени. В случая се визира факта, че Меган отказа да покаже бебето си след раждането му. Повечето британци смятат това за нередно и като твърде грубо погазване на традициите.

Серена Уилямс неволно издаде пола на бебето на Меган и Хари

Меган и Хари избраха кръстници за бебето си

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY

Beauty16 ОКТОМВРИ 2019

Един милион долара за ботокс изглежда така

Никол Кидман е прекалила с инжекциите и, уви, напълно е заличила естествената красота на лицето си

Грим15 ОКТОМВРИ 2019

Есента запазва цветовете на лятото с новата грим тенденция

Наричат я с име, което също носи лятното настроение - "сълзи на русалка"

Коса14 ОКТОМВРИ 2019

Разбиваме още митове за миенето на косата

Известният фризьор и влогър съветва как правилно да се грижим за косата си

Beauty14 ОКТОМВРИ 2019

5 модела обици, които всяка жена си струва да има

Общо взето, с тази малка и внимателно подбрана колекция обици сте подготвени за абсолютно всякакви поводи