Меган и Хари обявиха името на бебето

Ето и защо решиха да се спрат на него

След вълнуващо за британците очакване, Меган Маркъл и принц Хари официално обявиха името на бебето си. Запознайте се с малкия Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор.

Няколко часа, след като позираха в замъка Уиндзор за първите официални снимки на детето си Меган и Хари обявиха името му и изненадаха всичките си фенове. Сред множеството предположения това беше едно от най-неочакваните.

Но всъщност значението зад него е типично в стила на младата двойка. Арчи най-често е използвано като съкращение за Арчибалд – аристократично име, което много влиятелни личности в историята са притежавали. Но съкращаването му е според тенденция в именуването на децата сред американците, затова вероятно е било идея на Меган.

Меган Маркъл и принц Хари показаха бебето

Второто му име – Харисън, пък в миналото се е възприемало в смисъла на “син на Хенри” или “син на Хари”, което в случая на младата двойка подхожда перфектно. Цялото име на принца е Хенри, макар и рядко да се използва така.

За съжаление обаче, Арчи няма да получи кралска титла пред името си поне за момента. В бъдеще време, като наследник на дука на Съсекс, може да получи същата титла, но това зависи от кралицата.

Наред с първите снимки и новините за името на бебето, днес всъщност разбрахме, че тя вече се е запознала с него, дори позира на някои от кадрите, усмихвайки се на детето.

Кейт и Уилям поздравиха Меган и Хари за раждането на сина им

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини16 ОКТОМВРИ 2019

Фелисити Хъфман започна излежаването на присъдата си

Актрисата остава зад решетките 14 дни

Горещи новини15 ОКТОМВРИ 2019

Скандалът между Джеръми Ренър и бившата му жена

Сони Пачеко твърди, че актьорът искал да я убие

Горещи новини15 ОКТОМВРИ 2019

Каси застана пред камерата бременна и гола

Певицата позира в последните седмици на бременността си

Горещи новини15 ОКТОМВРИ 2019

Кейт и Уилям кацнаха в Пакистан

Петдневната официална визита ще се проведе при засилени мерки за сигурност