Меган Маркъл излиза в майчинство

Вече ще виждаме по-малко Меган?

Месец преди термина си, Меган Маркъл започва да се приготвя за своето майчинство. Събитията, на които ще присъства от тук нататък само ще намаляват.

Като всяка друга работеща жена херцогинята на Съсекс има право да се възползва от своето майчинство. И да, тя също е работеща жена – нейните публични изяви, грижата за фондациите, с които е обвързана, са сред задълженията й като част от кралското семейство.

С наближаването на очаквания ден на раждането й, тя започва своето отдръпване от всички тези нейни отговорности. Това за съжаление значи, че ще виждаме все по-рядко Меган.

Гардеробът на Меган за половин милион

От кралството все още не са обявили официално началото на майчинството й, но постепенно я отдръпват от очите на публиката.

В програмата за следващата седмица на нито едно от официалните посещения не присъства името на Меган. Според източници тя все пак ще посети няколко частни събития, без да се обявява за това. Ако нещо се появи в бъдеще, за което се изисква нейното официално присъствие, информацията ще бъде предварително разпространена по повода.

Меган пристигна в Мароко във Valentino

След раждането си тя също ще прекарва повечето си време извън светлината на прожекторите, като главните й ангажименти ще бъдат семейни. Напълно ще се завърне към типичната си работна програма с много прояви чак към есента.

Междувременно, Маркъл има и личния си ангажимент да координира преместването на нея, Хари и бъдещето им дете във Фрогмор хаус. Двойката се надява да успеят да завършат всички нужни ремонти преди бебето да се роди.

Как Меган Маркъл замести Мона Лиза

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини19 МАЙ 2019

Първата годишнина на Меган и Хари

В профила им в Инстаграм беше качено красиво видео с моменти от сватбата им

Горещи новини19 МАЙ 2019

Ивет Лалова: Чувствам се по-добре отвсякога на 35

Най-добрата ни лекоатлетка благодари на последователите си за пожеланията

Горещи новини19 МАЙ 2019

Почина най-известната и богата котка в света - Grumpy Cat

Grumpy Cat е починала внезапно след уринарна инфекция

Горещи новини19 МАЙ 2019

Игрите навън са важни за детското щастие

Херцогинята на Кеймбридж обърна внимание на това колко важен е досегът с природата