Меган Маркъл излиза в майчинство

Вече ще виждаме по-малко Меган?

Месец преди термина си, Меган Маркъл започва да се приготвя за своето майчинство. Събитията, на които ще присъства от тук нататък само ще намаляват.

Като всяка друга работеща жена херцогинята на Съсекс има право да се възползва от своето майчинство. И да, тя също е работеща жена – нейните публични изяви, грижата за фондациите, с които е обвързана, са сред задълженията й като част от кралското семейство.

С наближаването на очаквания ден на раждането й, тя започва своето отдръпване от всички тези нейни отговорности. Това за съжаление значи, че ще виждаме все по-рядко Меган.

Гардеробът на Меган за половин милион

От кралството все още не са обявили официално началото на майчинството й, но постепенно я отдръпват от очите на публиката.

В програмата за следващата седмица на нито едно от официалните посещения не присъства името на Меган. Според източници тя все пак ще посети няколко частни събития, без да се обявява за това. Ако нещо се появи в бъдеще, за което се изисква нейното официално присъствие, информацията ще бъде предварително разпространена по повода.

Меган пристигна в Мароко във Valentino

След раждането си тя също ще прекарва повечето си време извън светлината на прожекторите, като главните й ангажименти ще бъдат семейни. Напълно ще се завърне към типичната си работна програма с много прояви чак към есента.

Междувременно, Маркъл има и личния си ангажимент да координира преместването на нея, Хари и бъдещето им дете във Фрогмор хаус. Двойката се надява да успеят да завършат всички нужни ремонти преди бебето да се роди.

Как Меган Маркъл замести Мона Лиза

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини04 АПРИЛ 2020

Бившата приятелка на Джъд Лоу очаква второ дете

Таткото е бразилският футболист Жоржиньо

Горещи новини04 АПРИЛ 2020

Селена Гомес е била диагностицирана с биполярно разстройство

Болестта вероятно е причина за депресивните епизоди на певицата

Горещи новини04 АПРИЛ 2020

Бъpни Екълстоун (89) очаква четвърто дете

Бившият шеф на "Фоpмyла 1" вече има три дъщери, като най-голямата от тях е на 65 години