Звезди : Горещи новини22 ФЕВРУАРИ 2019

Как Меган Маркъл замести Мона Лиза

Бионсе и Джей Зи пресъздадоха клипът на песента си “Apes” за наградите БРИТ, но вместо пред Мона лиза, те застанаха пред Меган Маркъл. Ето защо.

Бионсе и Джей Зи пресъздадоха клипа на песента си “Apes” за наградите БРИТ, но вместо пред Мона лиза, те застанаха пред Меган Маркъл. Ето защо.

Звездната двойка спечелиха приза за най-добра международна група на наградите БРИТ. Въпреки че не можаха да присъстват на церемонията, те все пак успяха да се откроят.

Показаха се как благодарят за наградата, пресъздавайки клипа на хитовата им песен. Във видеото на “Apes” са застанали пред портрет на Мона Лиза. Но на наградите те избраха да покажат друга своя любима творба – Меган Маркъл, окичена с перли и корона.

Всичко, което трябва да знаете за наградите БРИТ

Направиха го нашега, но и едновременно с това, Бионсе имаше възможността да направи важно послание. По този начин тя избра да отбележи месеца на историята на чернокожите. И двете дами, чиито лица видяхме на клипа, са активистки по темата и Бионсе искаше да поздрави Маркъл за нейните заслуги в каузата.

Най-добрите визии от наградите БРИТ

Оказва се, че картината, за която става въпрос, е от художника О’Брайан, който дори не е знаел, че звездната двойка е забелязала работата му. Няма против, че не са го питали за разрешение.

Творбата е трябвало да бъде възхвала по забавен начин на Меган. Предназначено било за корицата на списанието, което издава нейния колежански женски клуб “Kappa Kappa Gama”.

Бунтът на Меган Маркъл в Ню Йорк

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини20 ФЕВРУАРИ 2020

Салма Хайек отрече да си е слагала ботокс

Актрисата лично отговори на последовател, който я разкритикува в социалната мрежа

Горещи новини20 ФЕВРУАРИ 2020

Три милиона долара за сватбата на Джей Ло и Алекс това лято

Ето и всичко, което знаем в момента

Горещи новини20 ФЕВРУАРИ 2020

Шей Мичъл отправя важно послание към младите майки

Жените, родили наскоро, днес са поставени под голям натиск, смята актрисата

Горещи новини20 ФЕВРУАРИ 2020

Крис Нот и съпругата му Тара Уилсън посрещнаха второто си дете

65-годишният актьор стана баща на двама синове