Звезди : Горещи новини22 ФЕВРУАРИ 2019

Как Меган Маркъл замести Мона Лиза

Бионсе и Джей Зи пресъздадоха клипът на песента си “Apes” за наградите БРИТ, но вместо пред Мона лиза, те застанаха пред Меган Маркъл. Ето защо.

Бионсе и Джей Зи пресъздадоха клипа на песента си “Apes” за наградите БРИТ, но вместо пред Мона лиза, те застанаха пред Меган Маркъл. Ето защо.

Звездната двойка спечелиха приза за най-добра международна група на наградите БРИТ. Въпреки че не можаха да присъстват на церемонията, те все пак успяха да се откроят.

Показаха се как благодарят за наградата, пресъздавайки клипа на хитовата им песен. Във видеото на “Apes” са застанали пред портрет на Мона Лиза. Но на наградите те избраха да покажат друга своя любима творба – Меган Маркъл, окичена с перли и корона.

Всичко, което трябва да знаете за наградите БРИТ

Направиха го нашега, но и едновременно с това, Бионсе имаше възможността да направи важно послание. По този начин тя избра да отбележи месеца на историята на чернокожите. И двете дами, чиито лица видяхме на клипа, са активистки по темата и Бионсе искаше да поздрави Маркъл за нейните заслуги в каузата.

Най-добрите визии от наградите БРИТ

Оказва се, че картината, за която става въпрос, е от художника О’Брайан, който дори не е знаел, че звездната двойка е забелязала работата му. Няма против, че не са го питали за разрешение.

Творбата е трябвало да бъде възхвала по забавен начин на Меган. Предназначено било за корицата на списанието, което издава нейния колежански женски клуб “Kappa Kappa Gama”.

Бунтът на Меган Маркъл в Ню Йорк

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини24 МАРТ 2019

Дакс Шепърд и Кристен Бел за алкохолизма

Актьорът се бори със зависимостта от 14 години

Горещи новини23 МАРТ 2019

В дома на Кейли Куоко

Лукс и бушуващи цветове

Горещи новини22 МАРТ 2019

Емилия Кларк е преживяла две мозъчни аневризми

Актрисата разкри, че е била оперирана през 2011-а и 2013-а година

Горещи новини22 МАРТ 2019

Певец загина трагично по време на снимки

Кънтри изпълнителят Джъстин Картър се е прострелял