Звезди : Горещи новини22 ФЕВРУАРИ 2019

Как Меган Маркъл замести Мона Лиза

Бионсе и Джей Зи пресъздадоха клипът на песента си “Apes” за наградите БРИТ, но вместо пред Мона лиза, те застанаха пред Меган Маркъл. Ето защо.

Бионсе и Джей Зи пресъздадоха клипа на песента си “Apes” за наградите БРИТ, но вместо пред Мона лиза, те застанаха пред Меган Маркъл. Ето защо.

Звездната двойка спечелиха приза за най-добра международна група на наградите БРИТ. Въпреки че не можаха да присъстват на церемонията, те все пак успяха да се откроят.

Показаха се как благодарят за наградата, пресъздавайки клипа на хитовата им песен. Във видеото на “Apes” са застанали пред портрет на Мона Лиза. Но на наградите те избраха да покажат друга своя любима творба – Меган Маркъл, окичена с перли и корона.

Всичко, което трябва да знаете за наградите БРИТ

Направиха го нашега, но и едновременно с това, Бионсе имаше възможността да направи важно послание. По този начин тя избра да отбележи месеца на историята на чернокожите. И двете дами, чиито лица видяхме на клипа, са активистки по темата и Бионсе искаше да поздрави Маркъл за нейните заслуги в каузата.

Най-добрите визии от наградите БРИТ

Оказва се, че картината, за която става въпрос, е от художника О’Брайан, който дори не е знаел, че звездната двойка е забелязала работата му. Няма против, че не са го питали за разрешение.

Творбата е трябвало да бъде възхвала по забавен начин на Меган. Предназначено било за корицата на списанието, което издава нейния колежански женски клуб “Kappa Kappa Gama”.

Бунтът на Меган Маркъл в Ню Йорк

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини25 МАЙ 2019

Деси Цонева бременна с момиченце, бащата е 19 години по-възрастен

Явор Стефанов й помогнал след загубата на баща й

Горещи новини25 МАЙ 2019

Меган Маркъл ще се завърне на 8 юни

Очаква се херцогинята на Съсекс да поеме скоро първия си официален ангажимент откакто роди

Горещи новини25 МАЙ 2019

Latest Look: Оливия Кулпо на фестивала в Кан

Мис Вселена демонстрира перфектния си вкус още веднъж

Горещи новини23 МАЙ 2019

Марго Роби сериозно си паднала по Брад Пит

Клюкарско издание твърди, че актрисата не можела да спре да флиртува с колегата си