Гардеробът на Меган за половин милион

Сред облеклата си Меган има рокли за 35 долара и шапки за 1570 долара.

Откакто стана херцогиня, тоалетите, с които се появява Маркъл винаги са различни и сполучливи. Това ни кара да се замислим – колко струва гардеробът й?

За една година от кралския й живот Маркъл успя да постигне огромен успех – вървейки по стъпките на принцеса Диана и Кейт Мидълтън, тя става модна икона. Тоалетите, които носи са винаги стилни, но също така и разнообразни. По-голяма част от облеклото й е специално за всеки повод.

Макар и да не можем да бъдем абсолютно сигурни за сумата, можем да предполагаме. Моден съредактор на сайта Meghan’s Mirror, Кристин Рос направи изчисление, което най-много се доближава до реалната сума.

Latest look: Меган в елегантно зелено

Парите, за които говорим, стигат над 500 000 евро на година. И това е само предположението й, базирано на изчисления от по-известните й тоалети, за които може да намери цените. Гардеробът на Меган крие много дрехи, които са ръчно изработени и тяхната точна стойност не може да бъде пресметната.

Средната цена на един тоалет е около 300 евро. Някои от дрехите й са с ниска стойност, като например роклята й за 35 долара. Но същевременно има шапка на Philip Treacy, която струва 1570 долара.

Според Кристен има възможност сумата пари, които Меган ще похарчи за 2019, да се повиши.

Дрехите, които Маркъл облече, веднага привличат вниманието на папараците и скоро след това стават моден хит. Както беше при Кейт, настъпва “Меган ефектът” – всичко, с което тя се появи става в пъти по-популярно и желано.

Най-доброто от стила на Меган Маркъл

Меган Маркъл с рокля за 35 долара

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини06 АПРИЛ 2020

Джейн Фонда с нови видеа за тренировки?

82-годишната актриса вече пусна първо видео

Горещи новини06 АПРИЛ 2020

Опра Уинфри дарява 10 милиона долара за засегнатите от пандемията

Водещата ще подкрепи организации, които осигуряват храна и подслон

Горещи новини05 АПРИЛ 2020

Джеси Джей и Чанинг Тейтъм отново са скъсали

Това посочват техни приятели

Горещи новини05 АПРИЛ 2020

Певицата Мариан Фейтфул е в болница с коронавирус

Според бившия й съпруг, състоянието на Мариан е сериозно