Звезди : Горещи новини09 ЯНУАРИ 2019

Марго Роби се превръща в Барби.. буквално

Актрисата ще изиграе ролята на русокосата кукла в игралния филм догодина

Филмът, посветен на куклата Барби, който наскоро бе отложен за 2020 година, ще бъде изигран от актрисата Марго Роби. Първоначало, главната роля бе поверена на Ейми Шумър, но тя отказа предложението. Ан Хатауей бе втората избранница, но и тя не прие идеята.

Тялото на… Марго Роби

Марго, от друга страна, е много ентусиазирана и щастлива: “Поласкана съм да изиграя тази роля, тъй като вярвам, че тя ще има изключително позитивен ефект върху подрастващите момичета”, коментира актрисата с австралийски корени.

Все още не е ясно заглавието и датата на която филмът ще се появи на екраните. Известно е обаче, че самата Марго ще участва в режисирането на игралния филм, чрез нейната собствена компания LuckyChap Entertainment. Освен това, в продукцията ще се включат и Warner Brothers, както и създателят на самата кукла Барби – Mattel.

Ниска, висока, с извивки или без – пълна промяна за куклата Барби

Куклата Барби се появява на бял свят през 1959 година, като истинското й име е Barbara Millicent Roberts. Оттогава до сега, Барби е най-популярната и обичана детска играчка, вдъхновила десетки анимационни и игрални филми, модни компании и дори козметични продукти.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини22 ФЕВРУАРИ 2019

Как Меган Маркъл замести Мона Лиза

Бионсе и Джей Зи пресъздадоха клипът на песента си "Apes" за наградите БРИТ, но вместо пред Мона лиза, те застанаха пред Меган Маркъл. Ето защо.

Горещи новини22 ФЕВРУАРИ 2019

Ариана Гранде с рекорд за първи път след Бийтълс

Певицата успя да постигне рекорд, който е правен преди единствено от Бийтълс през 1964 година. Новият й албум открадна най-високите места в Billboard.

Горещи новини22 ФЕВРУАРИ 2019

Майли Сайръс щуро се забавлява

Певицата е известна с това, че обича да прави по някои щуро нещо от време на време. Сега е забелязана отново в забавна сцена.

Горещи новини22 ФЕВРУАРИ 2019

Ким Кардашиян срещу престъпленията в модата

Ким К е ядосана на всички, които извършват престъпленията в света на модата. Започва дело срещу виновните в съда и в социалните медии.