Звезди : Горещи новини25 ОКТОМВРИ 2017

Ким Катрал: Заради “Сексът и градът” останах без деца

Актрисата отказала да участва в лентата преди повече от година

Драмата с Ким Катрал и третия филм “Сексът и градът” продължава. Преди няколко седмици стана ясно, че актрисата е отказала да участва в лентата, защото за нея “това е една токсична връзка”.

Последваха остри реплики между Катрал и Сара Джесика Паркър. Днес първата споделя, че е останала без деца именно заради снимките си в сериала. Тя споделя, че с тогавашният й съпруг Марк Левинсън искали да имат дете, но заради ненормалния график това било невъзможно.

За остаряването – научено от “Сексът и градът”

“Бях малко над 40, когато започнах да се снимам в “Сексът и градът”. Имах шансове да забременея чрез инвитро, но графикът ми… Смените продължаваха по 19 часа, а понякога и по-дълго. Петъчният работен ден завършваше в събота сутринта. В понеделник снимките започваха в 4:45, а приключваха към 2 след полунощ. Как можех да съчетавам бременност и работа? Става въпрос за огромна отговорност”, казва днес Ким.

Уроците за живота на Саманта от “Сексът и градът”

Не съм си представяла, че животът ми ще се стече по този начин. Това беше първият път, когато ясно разбрах, че няма да имам деца. Никога не сме били приятелки. Ние сме колеги и в някои отношения това е по-добрият вариант, защото тогава има ясна граница между професионалния и личния ви живот”, допълва още актрисата.

Какво научихме от “Сексът и градът” за връзките, модата, живота…

Катрал споделя разочарованието си, че е излязла лошата заради отказа си да участва в “Сексът и градът 3”. “Много съм изненадана, че медиите ме отразяват като злата вещица, след като от година се знае, че нямам намерение да се снимам във филма. Не съм искала повече пари, не съм искала нови проекти, смешно е да се твърдят такива неща. Според мен Сара Джесика Паркър можеше да бъде малко по-мила в изказването си.”

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини19 АПРИЛ 2019

От Джъстин Бийбър до Леонардо ди Каприо - 30 известни личности в една песен

Lil Dicky обедини някои от най-големите имена в музикалната и в кино индустрията за един специален проект

Горещи новини19 АПРИЛ 2019

Кейт Хъдсън и резултатът от постепенното отслабване

Актрисата не е следвала драстичен режим, след като роди третото си дете

Горещи новини19 АПРИЛ 2019

Първо Кит Харингтън, а сега и... Джейсън Момоа

След края на "Игра на Тронове" Кит Харингтън махна брадата си, а сега го последва и Джейсън Момоа.

Горещи новини19 АПРИЛ 2019

Мариана Попова се върна в София

Певицата и млада майка се принуди да се откаже от живота извън града