Звезди : Горещи новини25 ОКТОМВРИ 2017

Ким Катрал: Заради “Сексът и градът” останах без деца

Актрисата отказала да участва в лентата преди повече от година

Драмата с Ким Катрал и третия филм “Сексът и градът” продължава. Преди няколко седмици стана ясно, че актрисата е отказала да участва в лентата, защото за нея “това е една токсична връзка”.

Последваха остри реплики между Катрал и Сара Джесика Паркър. Днес първата споделя, че е останала без деца именно заради снимките си в сериала. Тя споделя, че с тогавашният й съпруг Марк Левинсън искали да имат дете, но заради ненормалния график това било невъзможно.

За остаряването – научено от “Сексът и градът”

“Бях малко над 40, когато започнах да се снимам в “Сексът и градът”. Имах шансове да забременея чрез инвитро, но графикът ми… Смените продължаваха по 19 часа, а понякога и по-дълго. Петъчният работен ден завършваше в събота сутринта. В понеделник снимките започваха в 4:45, а приключваха към 2 след полунощ. Как можех да съчетавам бременност и работа? Става въпрос за огромна отговорност”, казва днес Ким.

Уроците за живота на Саманта от “Сексът и градът”

Не съм си представяла, че животът ми ще се стече по този начин. Това беше първият път, когато ясно разбрах, че няма да имам деца. Никога не сме били приятелки. Ние сме колеги и в някои отношения това е по-добрият вариант, защото тогава има ясна граница между професионалния и личния ви живот”, допълва още актрисата.

Какво научихме от “Сексът и градът” за връзките, модата, живота…

Катрал споделя разочарованието си, че е излязла лошата заради отказа си да участва в “Сексът и градът 3”. “Много съм изненадана, че медиите ме отразяват като злата вещица, след като от година се знае, че нямам намерение да се снимам във филма. Не съм искала повече пари, не съм искала нови проекти, смешно е да се твърдят такива неща. Според мен Сара Джесика Паркър можеше да бъде малко по-мила в изказването си.”

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини24 ЮНИ 2019

Втората сватба на Карли Клос

Карли и Джошуа Кушнер сключиха брак миналия октомври, но го отпразнуваха отново сега

Горещи новини21 ЮНИ 2019

Рожденият ден на принц Уилям и конфликтите в двореца

Навръх рождения ден на принца, Хари и Меган се отделиха от общата благотворителна организация

Горещи новини21 ЮНИ 2019

"Опа, направих го отново" - Бар Рафаели очаква трето дете

Моделът сподели щастливите новини в Инстаграм

Горещи новини21 ЮНИ 2019

Зендая и Том Холанд на партито в Cartier

Звездите от Spiderman: Far From Home промотират филма си