Ким Катрал и драмата “Сексът и градът 3”

Актрисата отказа да се снима в продължението, Сара Джесика Паркър е разочарована

Вече е официално – “Сексът и градът 3” няма да се снима. И това е едно от най-тъжните неща, които прочетохме днес в мрежата…

Новината предизвика вълна от разочарование сред феновете на сериала, след като беше обявена от Сара Джесика Паркър. Актрисата е един от продуцентите на сериала на HBO и последвалите я два пълнометражни филма.

За остаряването – научено от “Сексът и градът”

В интервю в предаването Extra тя заяви: “Това е краят… няма да го снимаме и съм наистина разочарована. Имахме прекрасен, забавен, разбиващ сърцето сценарий. И не само съм разочарована, че няма да разкажем тази история, но и заради феновете, които бяха толкова настоятелни да видят още един филм.”

И макар Паркър да не разкрива каква е причината за провала на продукцията, медиите зад Океана обявиха, че това е отказът на Ким Катрал. Екранната Саманта Джоунс не пожелала да се снима в още едно продължение, което предизвика и разрив в отношенията с колегите й. Самата тя даде интервю пред водещия Пиърс Морган, наричайки въпросните отношения “токсична връзка”.

Ключовите елементи от пъзела, наречен Кари Брадшоу

“Продължила съм напред. Вземам тези решения за кариерата ми, за мен самата. И се чувствам фантастично,” споделя звездата, която в последните години се изявява и на театралната сцена в Лондон. “Всяко нещо си има край. Когато една врата се затваря, се отваря друга. Тази врата е отворена за мен от ужасно много време.”

Друго ужасно разочароващо нещо е, че никой никога не вдига телефона, за да ти се обади и да те попита как си. Ето така би трябвало да се случват нещата,” добавя Катрал. “В този бизнес, когато те попитат дали си свободен и ти отговориш с да, те ти предлагат работа. И ти казваш “Благодаря, но в момента съм на този етап от живота си,” след което те ти казват, че това е чудесно и ти пожелават всичко най-хубаво. Това не се случи тук. И заради това имам чувството, че е като токсична връзка.”  

10 визии на Кари Брадшоу, които все още изглеждат страхотно

Относно Сара, Кристин Дейвис (Шарлът) и Синтия Никсън (Миранда), Ким заявява: “Всички те имат деца. Аз съм с 10 години по-възрастна от тях. Сериалът получи своя край и през повечето време съм извън Ню Йорк, затова не се виждаме. Общото между нас беше шоуто, а шоуто приключи.

Снимки: Profimedia 

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини17 ЮНИ 2019

Виктория Бекъм наруши сватбения етикет и сложи бяло

Дизайнерката облече бяла рокля на сватбата на Серхио Рамос и Пилар Рубио

Горещи новини17 ЮНИ 2019

Диляна Попова и Асен Блатечки - заедно в нов филм

Двамата отново са заедно и в личния си живот

Горещи новини17 ЮНИ 2019

Принц Хари и Арчи поздравиха света за Деня на бащата

От профила на Меган и Хари споделиха първата снимка близък кадър на Арчи