Иън Сомърхолдър под влиянието на три чаши вино

Със снимка на новата си фризура, Иън ни разказа малко за своята година за сега и какво го очаква за напред.

Иън Сомърхолдър ни изненада (и може би и самия себе си) с нова прическа. Снимката сподели в Инстаграм с един леко закъснял списък с цели за 2019 година.

Три чаши вино преди подстрижка може би не е добра идея. Това е урок, който Иън Сомърхолдър научи по трудния начин. Сподели снимка в Инстаграм от промяната, за която бързо съжали.

Целта му явно е била ястребова фризура, както написа шеговито в описанието на публикацията си. Не достатъчно бързо осъзнал, обаче, че за да продължи снимки по новия си проект, трябва прическата му да е същата. Актьорът продължи да се шегува, че ще трябва да пие много биотинови смутита, за да израсте косата си бързо.

Нина Добрев и Иън Сомърхолдър сложиха край на слуховете

Подозираме, че снимката е била неговият начин да ни даде ъпдейт за какво се случва с живота му.

Заедно с всички забавни бележки по косата си той сподели и целите си за новата година, въпреки че вече сме към края на първата четвърт от нея. Сред нещата, които иска да постигне, вече има и такива, които е постигнал – включително прическата.

Освен това иска да събере повече средства чрез своята кампания за благотворителност чрез дегустиране на вино. “Фондацията Иън Сомърхолдър” е негова инициатива, която дава възможност на хората, които са дарили пари чрез организацията му да се срещнат с актьора и да дегустират виното, което той произвежда.

Иън Сомърхолдър и Ники Рийд се ожениха!

Марката си “Dark II Dawn” той установи по-рано през този месец в Китай и според думите му, той е много горд от проекта. Всъщност това е още една от целите му за годината, които е постигнал.

Наред с това е да се справи с продукцията на новия си актьорски проект – V-wars. Това ще бъде първата му роля след “Дневниците на вампира” и там отново ще сложи своите вампирски зъби.

Другите му цели се състоят от това да се справи с новата си компания Rare Bird Sprods, да установи още една нова компания, за която тепърва ще разберем, и разбира се, да бъде добър баща и родител.

С жена му Ники Рийд са заедно от вече почти 4 години и имат 19-месечно момиченце.

Момиченце за Иън Сомърхолдър и Ники Рийд!

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини23 АПРИЛ 2019

Първите снимки на малкия принц Луи

Честит първи рожден ден, принц Луи!

Горещи новини22 АПРИЛ 2019

Роди се дъщерята на Венсан Касел и Тина

Актьорът обяви името на дъщеричката си

Горещи новини22 АПРИЛ 2019

Безумната неделна служба на Кание Уест на Коачела

Неделната служба на Кание се пренесе на Коачела и предизвика недоволството на феновете

Горещи новини22 АПРИЛ 2019

Петя Дикова роди момченце

Пипи и приятелят и Илиян Любомиров за избрали името Александър