Звезди : Горещи новини08 ФЕВРУАРИ 2017

Нина Добрев и Иън Сомърхолдър сложиха край на слуховете

Двамата показаха на всички, че между тях няма никакви драми

След години спекулации за обтегнати отношения и ревност, Нина Добрев и Иън Сомърхолдър показаха, че между тях всичко е съвсем наред. 

Звездите от “Дневниците на вампира” се събраха за една последна вечеря по случай края на снимките на сериала. Нина публикува снимка, на която тя, Иън и съпругата му Ники Рийд позират заедно. Посланието под кадъра пък е точно и ясно – тримата се разбират чудесно и са запазили приятелските си отношения.

nian-nikki

“Не мога да повярвам как лети времето. Прощална вечеря с отбор Сомърийд! Много е хубаво да си наваксаме с тези шегаджии. Всичко е <3”, пише Нина под снимката. Припомняме ви, че тя и Иън бяха заедно в продължение на няколко години, а скоро след като се разделиха, актьорът започна да се среща с Ники и по-късно се ожениха.

Междувременно Рийд също публикува кадър, на които тримата позират заедно. Под него тя говори обстойно за таблоидите и техните измислени истории, които опитвали да подминават с мълчание, което обаче се оказало грешен подход. “Кой иска да отговаря на скалъпени истории за приятели, забиващи нож в гърба, изневеряващи бивши и колеги, напускащи сериали,” пита Ники в своя Instagram и призовава сайтове, списания и блогове да спрат да разпространяват омраза, в името на примера, който дават на младите момичета. Иън пусна същата снимка с подобно послание и завърши с: “Нека завършим този сериал с уважение и добрина, а след това да продължим с животите си. Мисля, че е време.”

В последно време слуховете, че Добрев и Сомърхолдър не се разбират, се появиха отново, тъй като актрисата се завърна за последния епизод на шоуто. Когато преди две години тя напусна “Дневниците на вампира”, таблоидите спекулираха, че причината е Рийд и нейната ревност, която затруднявала снимките на сцените между Иън и Нина. Още тогава обаче, актрисата от български произход отрече категорично тези слухове и заяви, че напускането й е в резултат на желанието й да гради филмова кариера.

nina-paul

Нина Добрев и Пол Уесли на партито по случай края на сериала

Междувременно Николина, както е истинското й име, използва профила си в Instagram, за да се сбогува с колегите си и феновете на “Дневниците на вампира”. Тя публикува снимка на специално поръчаните от нея ключове, гравирани с “TVD” и “#forever”, които са нейният прощален подарък за актьорите и целия екип. Придружаващо снимката е цяло писмо, адресирано до почитателите на сериала, виновни за неговата популярност през последните 8 години.

nina-keys

“Това е моето последно сбогом, тъй като днес заснех последната си сцена за “Дневниците на вампира”. Завръщането ми за края на сериала беше вихър от емоции, носталгия, любов, сълзи от радост и сладко-горчиви финали. Чувствам го като красивия завършек, от когото всички се нуждаехме, включително и аз, и нямаше как да бъда по-щастлива, че се прибирам вкъщи, при моето TVD семейство и приятели,” пише Нина. “Пораснах в това шоу и съм безкрайно благодарна за всичките възможности, които ми е дало, и още по-благодарна за всеки човек, работил на снимачната площадка през тези 8 години. Всички сме част от един огромен пъзел и без всеки невероятен член на екипа, този пъзел нямаше да бъде завършен. Благодаря ви за упоритата ви работа, приятелството и любовта. Докоснахте сърцето ми по начини, които никога няма да разберете. Изпращам ви целувки и обич, от Катрин, Амара, Татя и разбира се, Елена Гилбърт,” завършва посланието си актрисата.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини16 ОКТОМВРИ 2019

Фелисити Хъфман започна излежаването на присъдата си

Актрисата остава зад решетките 14 дни

Горещи новини15 ОКТОМВРИ 2019

Скандалът между Джеръми Ренър и бившата му жена

Сони Пачеко твърди, че актьорът искал да я убие

Горещи новини15 ОКТОМВРИ 2019

Каси застана пред камерата бременна и гола

Певицата позира в последните седмици на бременността си

Горещи новини15 ОКТОМВРИ 2019

Кейт и Уилям кацнаха в Пакистан

Петдневната официална визита ще се проведе при засилени мерки за сигурност