Звезди : Горещи новини11 АВГУСТ 2017

Момиченце за Иън Сомърхолдър и Ники Рийд!

Двамата дадоха нестандартно име на дъщеря си. Вижте какво е значението му!

“Вампирската” звездна двойка Иън Сомърхолдър и Ники Рийд станаха родители за първи път! 

Бодхи Солей Рийд-Сомърхолдър е проплакала малко след 10 сутринта на 25-и юли, съобщава списание People. Необичайното име, което Иън и Ники са дали на дъщеричката си, има красиво значение: Бодхи идва от санскрит и означава “просветление”, докато Солей е френската дума за “слънце”. Любопитен факт е, че един от синовете на Меган Фокс също се казва Бодхи.

Момиченцето е първото дете за актьора от “Дневниците на вампира” и актрисата от “Здрач”. Двамата са заедно от 2014 г., а през април 2015 г. се ожениха на красива церемония в Малибу. Радостната вест, че чакат бебе, Иън и Ники обявиха през май, когато публикуваха очарователни кадри в профилите си в Instagram. “За своите 38 години на тази земя не съм изживявал нищо толкова емоционално и силно, както това. Не мога да се сетя за нищо по-вълнуващо от следващата глава в живота ни и искаме да го научите лично от нас,” написа тогава Сомърхолдър под снимката, на която целува коремчето на Рийд.

Само преди дни излезе списание Fit Pregnancy and Baby, на чиято корица изгря бременната Рийд. Пред изданието актрисата споделя, че с Иън планират да се отдадат на “един месец тишина”, след като бебето им се роди. “Искаме този първи месец да е само за нас,” казва Ники. “Само ние тримата, никакви посетители, изключваме и телефоните си, за да не очаква никой, че ще комуникираме. Никога не можеш да си върнеш тези първи 30 дни и затова искаме да се отдадем изцяло на бебето.”

Вижте снимки от бременната й фотосесия в галерията!

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини16 ОКТОМВРИ 2019

Фелисити Хъфман започна излежаването на присъдата си

Актрисата остава зад решетките 14 дни

Горещи новини15 ОКТОМВРИ 2019

Скандалът между Джеръми Ренър и бившата му жена

Сони Пачеко твърди, че актьорът искал да я убие

Горещи новини15 ОКТОМВРИ 2019

Каси застана пред камерата бременна и гола

Певицата позира в последните седмици на бременността си

Горещи новини15 ОКТОМВРИ 2019

Кейт и Уилям кацнаха в Пакистан

Петдневната официална визита ще се проведе при засилени мерки за сигурност