Три мита за секс играчките

Време е да спрем да вярваме на глупости и да започнем да трупаме опит

Днес отношението на повечето хора към секс магазините и секс играчките е съвсем различно от това, което беше само преди десетилетие например.

Секс играчките се приемат като начин да се подобри сексуалния живот на двойката. Но има някои митове по този въпрос, които незнайно защо и до днес битуват. Нека ги разсеем!

Мит 1:

Голяма част от хората все още смятат, че секс играчките се ползват от тези, които по една или друга причина нямат сексуален партньор. Всъщност доста хора, които имат изключително успешен интимен живот, си купуват секс играчки, за да изведат сексуалния си живот на друго ниво и да се наслаждават на още повече и по-големи удоволствия. Вагинални топчета, вакуумни помпи, изкуствени фалоси, каишки и други „помощници“ могат само да допринесат в отношенията между партньорите и да ви подарят още по-ярки усещания.

Оралният секс не е мръсна дума

Мит 2:

Някои хора смятат, че секс играчките могат да навредят на организма. Всъщност това може да се случи с подръчни средства, които така или иначе се използват от много мъже и жени, за да си доставят удоволствие. Производителите се съобразяват с анатомията на човек и именно по този начин изобретяват всяка нова секс играчка. Ако спазвате хигиена и инструкциите за употреба, всичко е наред.

Полиамория или когато един мъж не ни е достатъчен

Мит 3:

Друг мит е, че, ако използвате секс играчки, може да загубите усета си да получавате удоволствие от обикновения секс. Това няма как да се случи, тъй като с помощта на секс играчки може само да опознаете нови начини и да откриете нови центрове в тялото си за получаване на наслада. Ще опознаете по-добре възможностите и границите на тялото си и така ще подобрите връзката си с партньора. Може да върнете позадрямалата страст.

Тези митове всъщност нямат нищо общо с истината за секс играчките. Ето още една причина да посетите скоро секс магазин и да позволите на сексуалния си живот да премине на друго ниво.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ВРЪЗКИ & СЕКС

Връзки & секс21 НОЕМВРИ 2019

От любов жените дебелеят

Качват по 7 кг в началото на връзката

Връзки & секс10 НОЕМВРИ 2019

Преодолял ли е вече бившата?

Вижте има ли смисъл да продължавате тази връзка

Връзки & секс09 НОЕМВРИ 2019

Стоп! Нещата, които казват, че той не е за вас

Ако ги забелязвате в половинката, не ги игнорирайте

Връзки & секс07 НОЕМВРИ 2019

Видовете фалшива любов и как да ги разпознаваме

Тази статия може да ви спести години изгубено време, разочарование и похабени нерви