Три мита за секс играчките

Време е да спрем да вярваме на глупости и да започнем да трупаме опит

Днес отношението на повечето хора към секс магазините и секс играчките е съвсем различно от това, което беше само преди десетилетие например.

Секс играчките се приемат като начин да се подобри сексуалния живот на двойката. Но има някои митове по този въпрос, които незнайно защо и до днес битуват. Нека ги разсеем!

Мит 1:

Голяма част от хората все още смятат, че секс играчките се ползват от тези, които по една или друга причина нямат сексуален партньор. Всъщност доста хора, които имат изключително успешен интимен живот, си купуват секс играчки, за да изведат сексуалния си живот на друго ниво и да се наслаждават на още повече и по-големи удоволствия. Вагинални топчета, вакуумни помпи, изкуствени фалоси, каишки и други „помощници“ могат само да допринесат в отношенията между партньорите и да ви подарят още по-ярки усещания.

Оралният секс не е мръсна дума

Мит 2:

Някои хора смятат, че секс играчките могат да навредят на организма. Всъщност това може да се случи с подръчни средства, които така или иначе се използват от много мъже и жени, за да си доставят удоволствие. Производителите се съобразяват с анатомията на човек и именно по този начин изобретяват всяка нова секс играчка. Ако спазвате хигиена и инструкциите за употреба, всичко е наред.

Полиамория или когато един мъж не ни е достатъчен

Мит 3:

Друг мит е, че, ако използвате секс играчки, може да загубите усета си да получавате удоволствие от обикновения секс. Това няма как да се случи, тъй като с помощта на секс играчки може само да опознаете нови начини и да откриете нови центрове в тялото си за получаване на наслада. Ще опознаете по-добре възможностите и границите на тялото си и така ще подобрите връзката си с партньора. Може да върнете позадрямалата страст.

Тези митове всъщност нямат нищо общо с истината за секс играчките. Ето още една причина да посетите скоро секс магазин и да позволите на сексуалния си живот да премине на друго ниво.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ВРЪЗКИ & СЕКС

Връзки & секс19 АПРИЛ 2019

Защо си станала жена под чехъл?

Жената под чехъл мисли, действа и взема решения чрез и за своя мъж

Връзки & секс15 АПРИЛ 2019

Трябва ли да споделяте парите с половинката си

Когато живеете заедно, ядете от една храна и харчите едни сметки, кой трябва да ги плаща?

Връзки & секс08 АПРИЛ 2019

Как да спасим връзката си, ако сме започнали да си омръзваме

Действайте веднага, преди рутината да навреди трайно