Срамните истини, които всяка жена крие от мъжа до себе си

Споделяме всичко с приятелките си, фантазираме за други мъже и още!

Мъжете са тези, които обикновено крият какво ли не от нас и това ни изкарва извън релси. Но нека си признаем – има доста неща, които предпочитаме да запазим за себе си. И всички са свързани с навиците ни, когато сме сами!

Приятелките ни знаят всичко

Абсолютно всичко! Разбира се, това няма да ви го признаем, тъй като съществува огромна опасност да се обидите или най-малкото засрамите… Защото момичетата до нас са наясно както с навиците ви, банковата ви сметка, така и с уменията ви в леглото и с… размера, разбира се.

Следят бившите във Facebook

Разбира се, тук става въпрос за чисто женско любопитство. Не искаме да си го върнем, а да се убедим, че е нещастен и с по-грозна жена от нас. Това ни кара да се чувстваме добре и да летим в небесата. Радарът ни не пропуска и екс половинката ви. Вече сме разгледали всичките й снимки във Facebook, Instagram, Google… знаем къде работи, живее, излиза.. дори телефонът й!

Не споделяйте това с половинката!

Постоянно ви тестваме

Бъдете сигурни, че във всеки един момент, вие сте подложен на тест. Всяка ваша дума, действие, жест, съобщение или мимика преминават през обстоен анализ. И не си мислете, че когато ви задаваме някакъв невинен въпрос за жените, мъжете и връзките, трябва да отговорите честно. Ето защо, когато стане дума за тройка, НИКОГА не си признавайте, че си представяте две жени – и нито едната не сме ние.

Излизанията по женски не са безобидни

Мъжете са изключително спокойни, когато половинките им излизат. Те се радват, че съвсем скоро ще имат пълната свобода да се наслаждават на компанията на своите авери на по бира, две, три, десет… Оказва се обаче, че трябва да бъдат много внимателни с това доверие, което дават на жените си. Защото повечето изневери от страна на дамите са се случили именно на т.нар. “женски излизания”.

Щастието в любовта не е толкова трудно

Връщаме си, когато ни игнорирате

Всяка свобода, която ни давате и липсата на ревност и заинтересованост от ваша страна, ни кара да се чувства игнорирани. Ето защо, понякога ще ви го върнем тъпкано на някое от нашите женски излизания. Защото ние искаме да се чувстваме единствени и специални, а не поредната вещ у дома. Искате да ни го казвате, показвате и доказвате непрекъснато. Иначе, най-лекият вариант на бунт от наша страна е… скандал. Защото искаме да ви накара да изпитвате емоции.

Жените искат да бъдат ревнувани

Изобщо не разбираме мъжете, които не ревнуват дори мъничко. Защото в нашите глави, вас не ви е страх, че може да ни загубите, просто не ви пука дали бихме ви изневерили или сте твърде заети да ни кръшкате. Всяка жена иска да се почувства желана и ревността в полезни дози е най-добрият начин за това.

Поемете контрола

Може и да имаме успешна кариера, да сме финансово независими, да живеем сами и да нямаме нужда от мъж, за да сме щастливи, но въпреки всичко това, искаме да сте водещ в леглото, да ни взимате на ръце, да ни поставите на леглото и да правите всичко, което си пожелаете с нас.

Как да спорим, без да разрушим връзката си

Понякога фантазираме за друг

Само понякога си представяме, че имаме възможност да бъдем с друг мъж. Не, защото искаме да правим секс с него, а за да се почувстваме отново истински желани и онези яки мацки, които бяхме при първата ни среща с вас.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ВРЪЗКИ & СЕКС

Връзки & секс19 АВГУСТ 2019

Защо правим секс с много по-млади мъже?

Авторката на "Сексът и градът" Кандис Бушнел анализира този съвременен феномен, за да даде някои интересни отговори

Връзки & секс16 АВГУСТ 2019

Любов от пръв поглед, има ли такова нещо наистина?

И доколко трябва да вярваме на историите тип "Ромео и Жулиета"

Връзки & секс14 АВГУСТ 2019

Секса след раздялата - да си го позволим ли?

До какво води "една последна вечер заедно"?

Връзки & секс13 АВГУСТ 2019

Спим с по три часа по-малко, ако до нас има мъж

Специалистите ни съветват да си купим второ легло