SMS-ите, които ще го изкарат извън релси

Неуместните въпроси и усмивките са нещата, които могат крайно да го подразнят

Социалните мрежи не са това, което бяха. А с тях и съобщенията вече са коренно различни.

Кои обаче са уместни и кои не? Защото има моменти, в които не успяваме да получим желания отзвук с дадено съобщение и се чудим защо е така.

Момчетата обаче бяха така любезни да ни помогнат и да ни разяснят как приемат определени sms-и, кое ги стряска и кое ненавиждат.

“Трябва да поговорим”

Това е фразата, която мъжете определено мразят най-много. Те се стресират дори да им я “сервирате” очи в очи, пък да не говорим, ако е чрез съобщение. Това ще ги накара да се чудят цял ден какво става и къде са сгафили. Може да се случи така, че дори да си признаят нещо, за което дори не подозирате.

Не споделяйте това с половинката!

“Защо не пишеш?”

Срещате мъж, който след първото/второто/третото ви виждане не ви пише няколко дни. Ако му изстреляте този sms, то вие по всякакъв начин показвате колко несигурна сте в себе си и в своето обаяние. Замислете се, че и мъжете работят, виждат се близки и приятели, спят, имат проблеми и не могат нон-стоп да ви пишат. Те не обмислят всяка наша дума, за разлика от нас, момичетата и съответно си е в реда на нещата да ни звъннат/пишат, когато се освободят.

“Видях, че си го прочел”

Тази нова функция на Viber, Facebook може само да ни докара излишни нерви. Защото дори мъжът отсреща да е видял съобщението ви, то не е сигурно, че той може да реагира веднага. Все пак работи и има и свой живот. А с подобно съобщение тип “забележка” само ще го изнервите и е по-вероятно да го накарате да се отдръпне. В такива моменти просто си представете, че сте писали на най-добрата си приятелка и как бихте реагирали тогава. Ще я разберете и няма да я пришпорвате, нали?

Фразите, които издават, че мъжът е престанал да ви обича

“Къде си?”

Още едно съобщение, което адски много би подразнило един мъж. А и една жена! С подобен sms вие едва ли не налагате някакъв вид контрол (дори това да не е вашето желание), който определено не би се понравил на отсрещната страна. В такъв момент е много вероятно да не получите обратен sms и мъжът да се отдръпне от вас.

Усмивка

Много често, когато искаме да заговорим даден мъж, ние изпращаме усмихнато човече, което се оказва, че ги обърква. Защото мъжете го възприемат като безсмислено и не рабират какво точно искате да им кажете. Да, ние сме от Венера, мъжете са от Марс. И съответно не говорим на един език. Така че, ако искате да го заговорите, действайте. Но не с емотиконки, а с думи и директни въпроси, без заобикалки.

“Малко ще закъснея”

“Колко, по дяволите?”, си мисли той, тропайки нервно с крак. Ако не искате да видите мъжа да е тотално изнервен като стигнете на срещата, то не му пращайте подобно съобщение. По-добре уточнете с колко точно ще закъснеете и гледайте да не са повече от 10 минути.

Как да спорим, без да разрушим връзката си

Без отговор

Когато той ви е попитал нещо или пък ви е пратил съобщение, на което е хубаво да отговорите, направете го. Освен ако не ви е ядосал адски много и сега да му се сърдите. Ако не е сгафил и не го наказвате с мълчание, то възпитанието повелява да бъдете любезна и да отговорите. И гледайте да го сторите максимум до няколко часа след като сте получили sms-а.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ВРЪЗКИ & СЕКС

Връзки & секс19 АВГУСТ 2019

Защо правим секс с много по-млади мъже?

Авторката на "Сексът и градът" Кандис Бушнел анализира този съвременен феномен, за да даде някои интересни отговори

Връзки & секс16 АВГУСТ 2019

Любов от пръв поглед, има ли такова нещо наистина?

И доколко трябва да вярваме на историите тип "Ромео и Жулиета"

Връзки & секс14 АВГУСТ 2019

Секса след раздялата - да си го позволим ли?

До какво води "една последна вечер заедно"?

Връзки & секс13 АВГУСТ 2019

Спим с по три часа по-малко, ако до нас има мъж

Специалистите ни съветват да си купим второ легло