Съвети за връзките от авторката на “Сексът и градът”

Кандис Бушнел и ценните съвети, които ни завещава

Докато чакаме да заснемат продължението на сериала “Сексът и градът”, можем да получим ценните съвети за връзките и секса от самата авторка на книгата, по която е създадена тв поредицата.

“Аз не избирам грешните мъже, те избират мен”, някога написа Кандис Бушнел в колонката си със съвети за секса, която даде живот на бъдещия й хитов роман “Сексът и градът”. Днес, 25 години по-късно, тя издава деветата си книга “Има ли още секс в града”.

Прочетете повече за нея тук: Сексът и градът ще продължи… но с жени над 50 години

И разбира се, след дългото време писане по темата и нарасналия й личен опит, вече съветите й за връзките и секса са много по-различни. Затова и британското издание на списание “Vogue” се поинтересува какво ще посъветва тя читателите на модната библия.

Във видеото по-долу можете да видите как отговаря на съобщенията със запитвания към нея. Един от любимите ни съвети, които писателката предлага, е по темата как да запазим искрата под завивките. Според нея този проблем е много често срещан, защото, когато правите секс с един и същи човек дълго време, рано или късно ще загубите част от страстта, която сте изпитвали в началото.

Има ли надежда, ако сме спрели да правим секс?

В такъв момент е добре да се замислим дали и други аспекти във връзката ни са се изменили. Обикновено, сексът е отражение на отношенията между двама души и понякога, когато те спрат да общуват пълноценно, това се отразява в леглото.

Най-лесното решение тогава е да опитаме да подобрим комуникацията с партньора си или пък да направим нещо щуро и различно с него.

Феновете на “Сексът и градът” ще се влюбят в този аксесоар

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ВРЪЗКИ & СЕКС

Връзки & секс10 НОЕМВРИ 2019

Преодолял ли е вече бившата?

Вижте има ли смисъл да продължавате тази връзка

Връзки & секс09 НОЕМВРИ 2019

Стоп! Нещата, които казват, че той не е за вас

Ако ги забелязвате в половинката, не ги игнорирайте

Връзки & секс07 НОЕМВРИ 2019

Видовете фалшива любов и как да ги разпознаваме

Тази статия може да ви спести години изгубено време, разочарование и похабени нерви

Връзки & секс06 НОЕМВРИ 2019

Грозната истина: какво наистина се крие зад тези мъжки реплики

Разберете намеренията му само по думите му