Психология : Връзки & секс24 ДЕКЕМВРИ 2019

Съветът за връзките, който Дженифър Лопес и Алекс Родригес винаги следват

Съветът идва от Рут Бадер Джинсбърг

Джей Ло и Алекс споделят своята тайна за добри отношения и стабилна връзка.

В идната година може би една от най-очакваните сватби ще бъде тази на Дженифър Лопес и Алекс Родригес. Двамата определят отношенията си като най-добрата връзка, в която някога са били.

Според тях тайната за разбирателството им се крие в съвета, който им е дала Рут Бадер Джинсбърг. Тя е съдия към Върховния съд на САЩ, но и активистка и писател на книги за самоусъвършенстване.

Миналата година Алекс и Джей Ло са имали възможността да се запознаят с нея и са я попитали какъв съвет за връзките би им дала. Отговорът й е доста интересен й полезен за всяко едно семейство по света.

Сватбената рокля на Хилари Дъф – изящество и модернизъм

“Хубаво е да си малко глух”, казала тя. “Поне за невежливите думи, все пак хората не сме перфектни, трябва да оставим такива неща да не ни афектират”.

Лопес добавя, че често, когато се карат с Алекс си напомнят един на друг за думите на Рут и така успяват да се справят с проблемите.

Джей Ло и Алекс Родригес: Tова е една истинска любов!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ВРЪЗКИ & СЕКС

Връзки & секс22 ЯНУАРИ 2020

Как Instagram ни пречи да открием любовта

Instagram дисморфията може би е причината защо сме нещастни и самотни

Връзки & секс13 ЯНУАРИ 2020

Прочетете това, ако не можете да преживеете бившия си

Две са токсичните мисли, които след раздяла могат да се загнездят в съзнанието ви и да ви попречат да се излекувате от болката

Beauty новини10 ЯНУАРИ 2020

С времето всяка връзка става нещастна, ако ги няма тези 4 неща

Фазата на розовите очила в началото на всяко влюбване е свързана с толкова прекрасни чувства. Но ако искаме дългосрочна хармония, трябва да бъдем реалисти и да знаем това:

Връзки & секс17 ДЕКЕМВРИ 2019

Причината той да е "приятел" с бившата си няма да ви хареса

Екип от психолози доказаха, че мъжът е по-склонен да запази добри отношения с бившата си, ако я намира за привлекателна и отново би правил секс с нея.