С времето всяка връзка става нещастна, ако ги няма тези 4 неща

Фазата на розовите очила в началото на всяко влюбване е свързана с толкова прекрасни чувства. Но ако искаме дългосрочна хармония, трябва да бъдем реалисти и да знаем това:

Липсата на тези 4 неща е сигурна гаранция за нещаства връзка.

Дори и ако в началото химията помежду ви бушува, влюбени сте и сякаш сте на една вълна, ако липсват четири от най-важните стълбове на здравата връзка, рискувате корабът ви да потъне.

1. Да се чувствате достатъчно спокойна да му покажете слабостите си
Запомнете – светът е достатъчно страшно място, за да понесем да ни се налага да се прикриваме пред най-близкия си човек. Мъжът ви не бива да очаква да бъдете перфектна. Ако не можете да разкриете спокойно пред него страховете и слабостите си, има голям риск корабът ви да се разбие.

Как да спасим връзката си, ако сме започнали да си омръзваме

2. Достатъчно честност
Всъщност, можем да спорим затова доколко ако няма честност, това изобщо е любов. Да обичаш значи да бъдеш добронамерен. Да лъжеш и заблуждаваш партньора си обаче е всичко, но не и добронамерено. Ако не искате нещастна връзка, то трябва да можете да си казвате важните неща.

Какво кара един мъж да обича една жена?

3. Да можете да показвате истинската си същност един пред друг
В една пълноценна връзка трябва да се показвате и да се обичате такива, каквито сте наистина. Сигурна ли сте, че познавате човека до себе си, без нищо да остава скрито? Че някои аспекти от поведението му пред вас не са просто димна завеса? Нормално е в началото на една връзка да се стараем да се представим в най-добрата си светлина пред човека, в когото сме се влюбили. Но е различно да поддържаш един идеализиран образ за себе си години наред, воден/а от нарцисизма си.

30 вечни истини за любовта

4. Зачитане на нуждите на другия и взаимна подкрепа
Може да се учудите, че изобщо го споменаваме. Това е толкова “по подразбиране” – има ли изобщо дългогодишни връзки без загриженост и без подкрепа? Ако се замислите малко повече, ще си отговорите, че има. Всички или сме били в такава връзка в даден етап от живота си, или познаваме такива двойки. Те са останали заедно по силата на инерцията или на интереса, но в действителност истинската топлина към другия се е изпарила. Обичащият човек винаги се вълнува от емоциите и потребностите на партньора си. При отсъствието на този фактор, връзката е куха, рутинна и вероятно ще приключи с раздразнение и дори с омраза.

Думите, които са като смъртна присъда за любовта

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY НОВИНИ

Beauty новини21 ЯНУАРИ 2020

Дъщерята на Кайли Дженър също "създаде" грим колекция

Лимитираните продукти излизат на пазара навръх втория рожден ден на Сторми

Beauty новини20 ЯНУАРИ 2020

Изискана и съблазнителна, Кая Гербер за YSL Beauty

Звездата в тази кампания са блестящите устни

Beauty новини17 ЯНУАРИ 2020

Известните личности с красива кожа, но щура бюти рутина

Не следвайте тези съвети за красота, независимо от кого са

Beauty новини17 ЯНУАРИ 2020

Първата спирала, създадена от екипа на Риана

Брандът на звездата Fenty Beauty стартира новата година, като разширява портфолиото си