По какво да познаете ревнивия мъж?

Има някои признаци на ревността, които могат да бъдат разпознати отдалеч

Трудно е да поддържате прекрасни отношения във връзката ви, когато мъжът ви е настроен негативно.

Затова е добре отрано да уловите дали той проявява признаци на ревност. Няма смисъл да си губите времето в отношения без перспектива, нали? Вижте за какво да внимавате.

1. Той не звъни, не пише и не отговаря, когато сте навън с приятелките си. Това е начин да ви покаже, че на него не му харесва да изкарвате време с други хора. Ако той не е радостен, иска и вие да не сте радостна. И ви игнорира, когато правите това, което ви носи радост. А това е неприемливо.

2. Той не признава, че ви ревнува, но сдържа чувствата си. Понякога отказва да ви целува и да проявява нежност, особено в началото на скандал. Той ви кара да да плащате за предполагаемото ви лошо поведение, вместо да поеме отговорност за действията си.

Деян Донков: Ревността е отрова. Успях да се освободя. 

3. Намира си извинения, за да не ви вземе със себе си. Не иска да бъдете заедно някъде, където можете да привлечете вниманието на други мъже.

4. Той иска да решава вместо двама ви. Иска да контролира всичките ви общи планове, да саботира това, което не го устройва. Когато той е разстроен, иска и вие да сте тъжни.

5. Избягва интимности. Вероятно ревнува, защото знае, че страстта ви вече не е толкова силна и в секса между вас нещата вече не са същите, но се бои да го признае.

Image result for jealous man

6. Разваля настроението ви. Ако сте весели, той се старае да ви напомни ситуации, които не са ви приятни или ви разстройват, за да развали и вашето настроение. Той явно е с ниска самооценка или някакъв друг проблем го кара постоянно да ви потиска.

7. Кара ви да го ревнувате. Например флиртува с други или си общува с жени в социалните мрежи. Може би ви провокира открито, но на вас „не ви е разрешено“ да ревнувате.

Кофти мъжете, които е по-добре да разкарате от живота си

8. Припомня миналото ви. Вероятно той е неуверен в себе си, затова предпочита да ви припомня неприятни моменти от миналото ви, но пред всички, за да ви унизи.

Вземете решение честно и реалистично – дали този човек влияе позитивно на живота ви. Винаги може да намерите по-добър партньор. Дори най-добрият!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ВРЪЗКИ & СЕКС

Връзки & секс18 СЕПТЕМВРИ 2019

Една трета от хората се връщат при бившия си. Да го направим ли и ние?

Това проучване показва интересен поглед върху темата

Връзки & секс15 СЕПТЕМВРИ 2019

По-грозните мъже ни правят по-щастливи?

Колкото по-секси е съпругът, толкова по-стресирана е жената и рискът да се чувства потисната и недооценена скача

Връзки & секс09 СЕПТЕМВРИ 2019

Когато любовта дойде, без да сме готови за нея

Точка 3 описва едно от основните умения на хората да изграждат щастливи връзки. Обърнете му внимание!

Връзки & секс29 АВГУСТ 2019

Да, можеш да го накараш да се влюби в теб отново

Върнете лесно тръпката и близостта си, когато усетите, че във връзката е започнало да настъпва охладняване