По какво да познаете ревнивия мъж?

Има някои признаци на ревността, които могат да бъдат разпознати отдалеч

Трудно е да поддържате прекрасни отношения във връзката ви, когато мъжът ви е настроен негативно.

Затова е добре отрано да уловите дали той проявява признаци на ревност. Няма смисъл да си губите времето в отношения без перспектива, нали? Вижте за какво да внимавате.

1. Той не звъни, не пише и не отговаря, когато сте навън с приятелките си. Това е начин да ви покаже, че на него не му харесва да изкарвате време с други хора. Ако той не е радостен, иска и вие да не сте радостна. И ви игнорира, когато правите това, което ви носи радост. А това е неприемливо.

2. Той не признава, че ви ревнува, но сдържа чувствата си. Понякога отказва да ви целува и да проявява нежност, особено в началото на скандал. Той ви кара да да плащате за предполагаемото ви лошо поведение, вместо да поеме отговорност за действията си.

Деян Донков: Ревността е отрова. Успях да се освободя. 

3. Намира си извинения, за да не ви вземе със себе си. Не иска да бъдете заедно някъде, където можете да привлечете вниманието на други мъже.

4. Той иска да решава вместо двама ви. Иска да контролира всичките ви общи планове, да саботира това, което не го устройва. Когато той е разстроен, иска и вие да сте тъжни.

5. Избягва интимности. Вероятно ревнува, защото знае, че страстта ви вече не е толкова силна и в секса между вас нещата вече не са същите, но се бои да го признае.

Image result for jealous man

6. Разваля настроението ви. Ако сте весели, той се старае да ви напомни ситуации, които не са ви приятни или ви разстройват, за да развали и вашето настроение. Той явно е с ниска самооценка или някакъв друг проблем го кара постоянно да ви потиска.

7. Кара ви да го ревнувате. Например флиртува с други или си общува с жени в социалните мрежи. Може би ви провокира открито, но на вас „не ви е разрешено“ да ревнувате.

Кофти мъжете, които е по-добре да разкарате от живота си

8. Припомня миналото ви. Вероятно той е неуверен в себе си, затова предпочита да ви припомня неприятни моменти от миналото ви, но пред всички, за да ви унизи.

Вземете решение честно и реалистично – дали този човек влияе позитивно на живота ви. Винаги може да намерите по-добър партньор. Дори най-добрият!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ВРЪЗКИ & СЕКС

Връзки & секс20 ФЕВРУАРИ 2020

Прочетете какво да НЕ правите, ако искате да се разделите с един мъж достойно

Една от честите грешки е "най-накрая да си кажем всичко", без да проявим дипломация и съчувствие към другия

Връзки & секс18 ФЕВРУАРИ 2020

Какво е секс на бавен огън и за кого е полезен

Ако сте започнали да губите желанието си, тази лесна техника ще ви помогне

Връзки & секс18 ФЕВРУАРИ 2020

Мъжете вече не искали просто красиви, но и умни жени

Ново проучване показва, че критериите на мъжете за избор на партньорка са еволюирали

Връзки & секс12 ФЕВРУАРИ 2020

Прочетете това, ако имате манипулативен човек в живота си

Специалистите разкриват метода,, с който можем да се справим с този типаж личности