Психология : Семейство18 ОКТОМВРИ 2019

Инвестиция на бъдещето

FUTURE HEALTH е банка №1 за съхранение на стволови клетки в България и Великобритания

Милиони двойки по света, на които предстои най-радостното събитие в родителството – появата на дете, се изправят пред въпроса дали, къде и как да съхранят стволови клетки от свои­те новородени.

И все повече хора се разделят със заблудите и взимат информирано решение за избора си. Така достигат до първата частна акредитирана банка за съхранение на стволови клетки в Европа – Future Health, и нейната програ­ма за банкиране на кръв от пъпна връв. Създадена през 2002 г., до днес тя остава най-голямата бан­ка за стволови клетки в страната – с централно съоръжение във Великобритания и Швейцария и възможно най-много акредитации от междуна­родни организации (американската асоциация на кръвните банки (AABB), HTA, MIRA , GLP, GMP, IATA, Swismedic, OFSPA, SGMP, SFOPH, BS 2013 , IATA SDR, добри производствени практики на Световна­та здравна организация (ДПП) за учрежденията в кръвта, ISMS (Система за управление на информа­ционната сигурност), също така сертификат ISO 9001: 2008).

Future Health съхранява кръвта от пъпна връв – хемопоетични клетки, тъканна тъкан от пъп­на връв – мезенхимни клетки и стволови клетки от млечен зъб. Освен съхранението на стволови клетки, на семействата се осигурява и лечението с тях, при необходимост до определен размер.

Съхранението на кръвта от пъпната връв в Бъл­гария се разраства бързо през последните ня­колко години, като едновременно значително се повишава осведомеността сред родителите и въвеждането на достъпни планове за ценообразуване. Обемът на съхранение на Future Health е нараснал многократно през последните пет години. Вече е факт и пренасочване на важността към частното банкиране, при което ползите от съхранението се разпростират не само върху бебето и братя/сестри, но и към родителите, бабите и дядовците, осигурявайки покритие срещу всички условия за лечение на стволови клетки (собствени клетки + донорни клетки).

Future Health присъства в над 75 държави на 6 континента. На future-health.bg може да получите изчерпателна информация за всички услуги и възможности.

Вили Пеева-Пападопулу – административен директор

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА СЕМЕЙСТВО

Семейство10 МАРТ 2020

Да помогнем на българските деца да растат в любов

Вече има начин да подкрепите работата на SOS Детски селища, като в същото време се грижите за здравето си

Семейство16 ФЕВРУАРИ 2020

Кейт Мидълтън: "Искам децата ми да си спомнят малките моменти заедно"

Бъдещата кралица даде едно от редките си интервюта

Семейство09 ФЕВРУАРИ 2020

Гледането на готварски предавания спомагат за развитието на децата

Проучване доказва, че предаванията за готвене развиват чувство за отговорност у децата на ранна възраст

Семейство05 ЯНУАРИ 2020

Трите фатални грешки във възпитанието на децата

Първата от тях е да разглезваме децата си, давайки много, без да очакваме нищо