Академия за бременни: Как да останем красиви в този специален период

Как да дишате правилно и да останете във форма?

Бременността е периодът, който всяка една жена с трепет очаква, но едновременно с това има и притеснението, че ще загуби част от своята перфектна визия.

Първата по рода си „Академия за бременни“, която бе организирана от екипа на списание ОК! и представителите на Mustela у нас, със специалното участие на ак. Диди Димова доказа на момичетата, че няма от какво да се тревожат.

_MRR2648

Събитието протече под формата на приятелски разговор в стилната обстановка на Golden Nero. Всички дами споделиха радостта и предизвикателствата, които съпътстват деветте месеца на бременността и които трябва да се научим да преминаваме с усмивка.

Козметичният редатор Ива Парлакчиева приветства гостите като модератор на събитието, споделяйки че за екипа на ОК! тази вечер е от особено значение, защото бележи новото начало. Водещата на предаването “Днес” в Bulgaria on Air, известен vlogger и майка на очарователно момиченце, Константина Живова също се включи във вечерта, задавайки горещите въпроси, които вълнуват жените в очакване на дете.

_MRR2675

“Академията за бременни” премина през няколко модула – по време на бременност, подготовка за раждане и възстановяване в първите месеци след появата на малкото бебе, а специален гост лектор във всяка от тези части беше обичаният експерт, психолог и акушер – Диди Димова. Тя даде на красивите дами практични съвети и изпитани техники, с които метаморфозата от хубава жена в секси мама е повече от лесна. Със заразителната си усмивка, експертът сподели, че бременността може да бъде щастлива и безпроблемна, особено когато момичетата не забравят кои са били преди да се появи новият живот. “Забавлявайте се, радвайте се на тези специални месеци, не изоставяйте работата си, бъдете активни, обичайте себе си и дайте внимание, както на растящото коремче, така и на партньора до вас” бяха само част от ценните съвети на вълшебната Диди Димова.

_MRR2848

В практическата част гостите получиха насоки как да нанасят продуктите от гамата “9 месеца” на Мustela, които освен обновени малинови опаковки, притежават безотказна сила да поддържат кожата здрава и красива през всички 36 седмици. В секция “Подготовка за раждане” Диди посъветва дамите как да използват дишането като основна техника за здрава бременност и безпроблемно раждане като не забрави да даде насоки за здравословно меню, което да зарежда тялото със всички необходими хранителни вещества за красива мама и здраво бебе.

_MRR3126

Страхотен пример за такава е Ралица Методиева, домакин на събитието, ТВ водеща, модел и майка на малка дъщеря, чийто усет за стил и добър начини на живот беше претворен в цялата атмосфера на събитието от малиновите напитки на входа до здравословните сладки изкушения за финал.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА СЕМЕЙСТВО

Семейство20 АВГУСТ 2019

Помощ за преодоляване на стреса в училище

4 лесни стъпки ще дадат на ученика повече спокойствие и увереност. Важно четиво за всеки родител!

Семейство12 АВГУСТ 2019

Ново проучване доказва, че е по-добре да раждаме децата си на по-късна възраст

Според изследването децата на родители над 35 години са по-възпитани и имат по-силна психика

Семейство05 АВГУСТ 2019

Когато една жена каже, че не иска да има деца

Безпрецедентно 30-годишно проучване хвърля нова светлина върху решението на много млади жени никога да нямат свои биологични наследници

Семейство31 ЮЛИ 2019

Как да не се чувства едното дете ощетено?

Когато семейството е голямо, едното дете лесно може да се почувства пренебрегнато