Мода : Новини30 ЯНУАРИ 2019

Тропика на Кандис

Едноцветни бански, леопард и препратки към 2000-та властват в новата й колекция бански. А тялото на Кандис, както винаги, е най-добрата реклама

Новата колекция бански на марката Tropic of C, собственост на Кандис Суанпоул е тук.

Самата тя е възможно най-ефектната реклама за дизайните си. Изящната Кандис позира на тропически плаж, демонстрирайки съвършено тяло в предварителната колекция за есен 2019.

Колекцията черпи вдъхновение от модата на 2000-та година, представяйки едноцветни цели бански с изчистен силует, както и модели от две части с висока талия. Семпли, но съблазнителни, моделите със сигутност ще бъдат разграбени от почитателите на Кандис Суанпоул. Още в дебютната си колекция Кандис представи подобна семпла линия на моделите, което ни допада, а фотосесията от миналия февруари, също доста красива и секси, ви съветваме да си припомните тук.

Тропика на Кандис

По-впечатляваща от банските обаче е самата Кандис, която за пореден път защитава прозвището си “Фламингото”, което в модните среди й дадоха заради грациозната й фигура и дългите й крака.

Две деца по-късно, тя е все така съвършена.

Родената в Южна Африка 31-годишна красавица споделя, че режимът й за красота е максимално опростен. В храненето за нея най-важна е питателната закуска, а любимата й е яйца със сирене фета. Кандис често си прави смутита и пресни сокове, а в чантата си гледа да има по един банан.

Казва още, че обича соковете, но не би могла да се подложи на модерната напоследък течна диета, тъй като не понася да гладува. “Щях да бъда в ужасно настроение”.

Тропика на Кандис

За косата си тя се грижи с помощта на маски, които обаче не нанася след миене, а ги разнася по краищата вечер и оставя така косата си цяла нощ, за да поеме косъмът пълноценно съставките. Понякога използва готова маска, друг път слага “каквито масла имам вкъщи”. Обикновено това са кокос и арган.

Изумителното си тяло Кандис поддържа с разнообразни тренировки, сред които йога, плуване, бокс и падълбординг. “Мисля, че пилатесът ми е любим. Когато съм в Ню Йорк, винаги тренирам с Джъстин Гелбанд, при който ходя от 9 години.”

Снимките от последната й колекция бански са в галерията.

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.