Мода : Новини29 АВГУСТ 2017

Сестрите Хадид се завръщат за Victoria’s Secret

Най-пищното модно шоу тази година ще се състои в Китай

Топмоделите Джиджи и Бела Хадид и тази година ще сложат ангелските крила, дефилирайки по котешката пътечка на Victoria’s Secret. 

Сестрите потвърдиха завръщането си в най-известното модно ревю в света в своите профили в Instagram. Първа беше Бела, за която това ще е втора изява на подиума на VS. “Толкова се вълнувам! Благодаря на целия екип, който прави сбъдването на тази мечта възможно. Чувствам се толкова поласкана, че отново получавам възможността да бъда част от това шоу,” пише по-малката Хадид под своя снимка, на която позира с бельото на марката. “Поздравления за всички останали красиви дами, с които ще дефилираме заедно. Нямам търпение!” 

Сестрите Хадид се завръщат за Victoria's Secret

Train like an Angel: 5 стъпки за плоско коремче

Малко след нея по-голямата й сестра обяви, че тя също е поканена да се завърне в редиците на най-сексапилните жени в света. Джиджи публикува видео от миналогодишното шоу, заснето зад кулисите, на което се радва на първите си ангелски крила. “Това завинаги ще си остане сбъдната мечта! Благодаря ви за още една незабравима възможност, всеки аспект от която ме кара да се чувствам като мечтаещо дете. Както можете да видите и от това видео от миналогодишните проби!

За разлика от Бела, която дебютира миналата година, Джиджи ще дефилира за трети път. През 2016 двете красавици станаха първите сестри в историята на Victoria’s Secret, покорили котешката пътечка заедно. 

Тазгодишното шоу на VS ще е най-мащабното в историята на марката за бельо. Според слуховете, то ще се проведе в Шанхай и досега моделите, потвърдили участието си в него, са над 60. Освен Джиджи и Бела, на подиума ще видим 14-те официални ангели на бранда: ветараните Адриана Лима и Алесандра Амброзио, заедно с Лили Олдридж, Бехати Принслу и Кандис Суанпол (за последните две това е завръщане във VS, след като миналата година родиха първите си деца малко преди шоуто).

Диетата на ангелите, без преструвки

Елза Хоск, Лайс Рибейро, Джасмин Туукс, Марта Хънт, Роми Стридж, Стела Максуел, Тейлър Хил, Сара Сампайо и Джозефин Скрайвър са останалите момичета със статут на ангел, които ще дефилират. Девън Уиндзор, Мария Боргес, Синди Бруна и Даниела Брага са малка част от останалите топмодели, които отново ще сложат крилата.

Най-известните ангели на Victoria’s Secret

Интересен факт е, че Карли Клос също ще се завърне на блестящата котешка пътечка, след като преди няколко години прекрати своя “ангелски договор”, за да се отдаде на учението. Засега обаче не се знае дали другите любимки на публиката Кендал Дженър и Ирина Шейк ще дефилират. Феновете вече изразиха възмущението си, след като супермодели като Изабел Гулар (бивш ангел, дефилирала 12 години за VS), Бианка Балти, Изабели Фонтана, Хилари Рода, Джоан Смолс и Лили Доналдсън бяха отхвърлени на кастингите. Хейли Болдуин също не получи възможност да дефилира.

Вижте избрани моменти на сестрите Хадид от миналогодишното шоу на Victoria’s Secret в галерията! (Снимки: Instagram, Profimedia) 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.