Мода : Новини31 ОКТОМВРИ 2016

Тайра, Жизел, Кандис… Най-известните ангели на Victoria’s Secret!

Кои са най-популярните лица на марката за цели две десетилетия?

Датчанката е една от първите, които работят за бранда, появявайки се в тв реклами през 90-те години.В модния свят е легенда от ранга на Синди Крауфорд и Кристи Търлингтън, но става най-известна с появата си в клипа на Chris Isaak “Wicked Game”.

В момента всички я познаваме като съдия в модното риалити America’s Next Top Model, но през 1997 г. Тайра е един от първите ангели. Завръща се на подиума на VS през 2005 г., а кориците на модни списания, на които се е появявала, са неизброими.

Преди да стане позната на телевизионните зрители от риалите форматите Project Runway и America’s Got Talent, германският супермодел се появяваше редовно на подиумите на Victoria’s Secret. Тя става ангел още през 1997 г. и се задържа като лице на марката цели 13 години, слизайки от подиума през 2010 г.

Няма да преувеличим, ако кажем, че супермоделът е най-известният ангел на VS. Жизел напуска бранда за бельо през 2009, а миналата година официално сложи край и на дефилетата. Въпреки това, тя продължава да е най-високоплатеният модел в света.

Адриана е в редиците на VS от 2000 г. и е най-дълго действащият ангел на марката. Много от младите момичета споделят, че тя е техният идеал за жена и я приемат като ментор. Вече на 35 години, Лима не спира да се появява в най-горещите ревюта и на кориците на списания като VOGUE и Harper's Bazaar.

Бразилската фурия беше избрана от бранда през 2004 г. и става първото лице на линията PINK, която таргетира по-младите потребителки. Але е имала честта да носи сутиена за милиони Fantasy Bra няколко пъти, като през 2014 двете с Адриана Лима представят два скъпоценни модела. Това се случва за пръв път.

През 2013 г. разбрахме, че Миранда вече няма да е сред ангелите на Victoria’s Secret, но сексапилната красавица с невинно лице си остава сред най-популярните им лица. Австралийката все още се занимава с мода, но основен фокус е собствената й козметична компания Kora Organics.

Каролина става ангел на VS през 2000 г., когато е само на 16. Била е лице на Louis Vuitton, Chanel, Max Mara и куп други. Появявала се е като съдия в модното риалити The Face, заедно с Наоми Кембъл и Коко Роша, и е била на няколко корици на модната библия VOGUE.

Британката се присъединява към Victoria’s Secret през 2006 г., а през 2008 г. става ангел. Известна е с множеството си кампании за марки като Burberry, а в момента има собствена линия бельо и козметика. Освен, че има връзка с актьора Джейсън Стейтъм, самата Роузи също гради кино кариера.

Даутцен стартира кариерата си във висшата мода, дефилирайки за брандове като Versace, Valentino и Gucci. Холандката започва работа с VS през 2004 г., а през 2008 г. влиза в редиците на ангелите. През 2015 обаче прекрати договора си, за да се фокусира върху други проекти.

Красавицата от Южна Африка става ангел на VS през 2010 г. и в момента е едно от най-известните им лица. Ед Разек, продуцент на шоуто, споделя, че модел като Кандис се открива веднъж в живота. Тази година изкушаващата блондинка ще пропусне шоуто, тъй като съвсем наскоро стана майка на момченце на име Анака.

Намибийската красавица става лице на линията PINK през 2008г., а през 2009г. става ангел. Само на 27, Би има забележителна кариера зад гърба си. Принслу също няма да дефилира през ноември - тя дари съпруга си, Адам Ливайн, с дъщеричка, която кръстиха Дъсти Роуз.

В продължение на повече от 20 години най-красивите жени на планетата дефилират за Victoria’s Secret. 

Но само част от тях получават крила! На официалния статут “ангел на VS” в момента се радват точно 14 момичета, като две от тях са истински ветерани на котешката пътечка. Шоуто, което тази година ще се проведе в Париж, ще бъде 16-то за Адриана Лима, която за първи път дефилира през 2000 г. Друга прекрасна бразилка, Алесандра Амброзио, за първи път разхожда пищни форми през 2004 г.

От 1995 година насам Victoria’s Secret е бранд, който дава огромен тласък в кариерата на цяло съзвездие от красавици. Тази година своя дебют на подиума на VS ще направи супермодела Бела Хадид, присъединявайки се към сестра си Джиджи. По-голямата Хадид сбъдна мечтата си и дефилира за пръв път миналата година, заедно с Кендал Дженър. Трите дами жънат успех след успех на дефилетата на Chanel, Fendi, Marc Jacobs, но дали някога ще се присъединят към престижните редици на ангелите? Предстои да разберем!

А кои са най-известните красавици, които някога са притежавали титлата “ангел”? Ще разберете в галерията! (Снимки: Profimedia)

 

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.