Мода : Новини29 АВГУСТ 2017

Станете филмови звезди със Sexy Hair на Sofia Fashion Week

Sofia Fashion Week A/W 2017 и Sofia Hair & Fashion Show ще се проведат в една и съща седмица

Най-чаканият моден форум Sofia Fashion Week A/W 2017 ще се проведе от 26-ти до 29-ти септември 2017-та в столичната зала EFE на Хотел Марнела.

Веднага след това, на същото място на 30-ти септември започва XX-ия международен фестивал на прическата и красотата – Sofia Hair & Fashion Show. За първи път двете модния събития се провеждат в една и съща седмица. Още в първия ден на Sofia Fashion Week A/W 2017, благодарение на Christian Of Roma професионалисти, любители и изкушени от фризьорското изкуство ще бъдат посрещнати на специален Sexy Hair щанд, оформен като филмово студио. Идеята затова е вдъхновена от партньорството на американския бранд с продуцентите на култовата тийн-лента “XIIА”, чиято премиера ще се състои на 15-ти септември. В епизодична роля във филма се появява Мария Кристиано, наследник на фамилия Кристиано. Тя в момента е студент в Istituto Europeo di Design, Милано.

Станете филмови звезди със Sexy Hair на Sofia Fashion Week

Актрисите от филма Радина Кърджилова, Велислава Костадинова и Анелия Мангърова ще се превърнат в модели на водещите тенденции за коса, представени от топ-стилистите на Sexy Hair, Владимир Атанасов и Асен Налбантов. За радост на посетителите, на щанда на Sexy Hair младите надежди на българското фризьорство ще правят демонстрации във всички дни на SFW от 26-ти до 29-ти септември. Още на следващия ден, в събота започва Международния фестивал на прическата и красотата – Sofia Hair & Fashion Show, който тази година чества своя 20-ти юбилей и ще се проведе в двата дни на укиенда.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.